GeriAlışveriş Adil Yıldırım'ın üçüncü kitabı "Med Cezir" okurlarıyla buluşuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Adil Yıldırım'ın üçüncü kitabı "Med Cezir" okurlarıyla buluşuyor

Adil Yıldırım'ın üçüncü kitabı "Med Cezir" okurlarıyla buluşuyor

Yaptığı deneysel çalışmalar ve gözlemlerle kadın – erkek ilişkisinde samimi iletişimin kapılarını aralayan İlişki Uzmanı ve Yazar Adil Yıldırım’ın 3. kitabı “Med Cezir” raflarda yerini aldı.

“SONSUZ AŞK HER ŞEYİ GÖZE ALANLAR İÇİNDİR...”

İkili ilişkiler hayatın her alanını çıkmaza da sokabilir, mutlu bir dünyanın kapılarını da aralayabilir

 Adil Yıldırım'ın, “Zamanın Sessiz Ruhu” ve “Gecede Saklı Yalnız Aşıklar” adlı kitaplarının ardından bu kez, tüm duyguları,tüm aşkları, aşkı,tutkuyu,sonu gelen evlilikleri,asla unutamadığınız eski sevgiliyi ve yaz aşklarını filtresiz hali ile ele aldığı 3. kitabı “Med Cezir” okurları ile buluşuyor.

İkili ilişkilerde sağlıklı iletişimin püf noktalarını anlatan ve okurlarının “hayata ışık tutan adam” diye nitelendirdiği Adil Yıldırım, “Med Cezir” in daha evvel çıkan 2 kitabının devamı niteliğinde olduğunu vurguluyor. “Bu yaz sıcak geçecek” sloganıyla çıkış yapan roman bir kez daha erkek ruhunun kapılarını kadınlar için aralıyor.

İlk olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlanan serinin devam kitabı Med Cezir kadın okurlara beklediklerinden daha fazlasını vaat ediyor: Romantizm, günümüzde ilişkiler, evlilikte aldatmaların sebepleri, unutulamayan eski aşkların erkek ruhundaki etkileri, erkeklerin ilişkiye bakış açısına dair başka hiçbir yerde bulamayacağınız bilgiler, erkeklerin evlilikten kaçma sebepleri, yaz aşklarının eşsiz tutkusu ve serinin ilk kitabında pek yer almayan yoğun erotik sahneler...

False