GeriAlışveriş Activia’nın yeni lezzeti: “Muhteşem Tohumlar”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Activia’nın yeni lezzeti: “Muhteşem Tohumlar”

Activia’nın yeni lezzeti: “Muhteşem Tohumlar”

Türkiye’yi probiyotik yoğurt ile tanıştıran marka Activia, yepyeni Muhteşem Tohumlar serisi ile raflarda yerini aldı. Activia Muhteşem Tohumlar, probiyotik yoğurt ile tahıl, tohum ve yemişleri bir araya getirerek tüketicilerine hem sağlıklı hem de lezzetli ara öğün seçenekleri sunuyor. Yeni lezzetler, içeriğindeki chia, kinoa, haşhaş gibi son dönemlerin popüler tohumları ile göze çarpıyor.

Türkiye sütlü ürünler pazarına 2005 yılında ilk probiyotik yoğurt markası Activia’yı sunan Danone, Activia Muhteşem Tohumlar’ı tüketicilerinin beğenisine sundu. Yeni ürünler; tahıl, tohum ve yemişlerle zenginleştirilen içeriği ile ideal bir ara öğün seçeneği oluşturuyor. İçeriğindeki chia, kinoa, haşhaş ile dikkatleri üzerine çeken yeni seri hem sağlıklı hem de leziz tatlar arayanların vazgeçilmezi olmaya aday.

Düzenli kullanıldığında sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olma özelliğine sahip Activia, Muhteşem Tohumlar serisi ile probiyotik faydasının yanına lif kaynağını da ekliyor. Activia, portföyündeki yeni seçenekleriyle tüketicilerini kalbinden vuracak.

False