GeriAlışveriş 8 Mart’ta kendinizi duşta masaj keyfi ile şımartın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

8 Mart’ta kendinizi duşta masaj keyfi ile şımartın

8 Mart’ta kendinizi duşta masaj keyfi ile şımartın

Dünya Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta kutlanan çok özel bir gün. Siz de böyle bir günde kendinizi şımartın!

Elancyl sizlere fizyoterapistlerce geliştirilmiş ve çok özel formülasyona sahip bir selülit karşıtı bakım sunuyor. Profesyonel Masaj Jeli ve Masaj Başlığı içeren Elancyl Selülit Karşıtı Profesyonel Masaj Kiti ve Elancyl Masaj Metodu sayesinde, duşta ıslak vücudunuzun selülitli bölgelerine masaj yaparak selülitlerden kurtulma şansına sahip olabilirsiniz. Elancyl Selülit Karşıtı Profesyonel Masaj Jeli, formülasyonu gereği inceltici özelliğe sahiptir. Bu sayede yapılan masaj, derideki kan dolaşımını uyarır ve mikro-sirkülasyonu hızlandırır. Böylelikle düzensiz yağ yerleşimi engellenir ve en inatçı selülitlerde bile gözle görülür bir azalma gözlemlenebilir.

Elancyl Slim Massage Recharge Jel, duş sırasında yapılan masajla kan dolaşımını uyarıp, düzensiz yağ yerleşimini gidermeye yardımcı olur. Aynı zamanda bacaklarınızın yorgunluğunu da alır.

VÜCUDUMUZU ŞEKİLLENDİRMEK HİÇ BU KADAR ZEVKLİ OLMAMIŞTI

Duş esnasında özel masaj başlığının içine koyacağınız Elancyl Slim Massage Recharge Masaj Jeli, selülit ile savaşınızın en büyük yardımcısı olacaktır. Elancyl masaj jelinin içeriğinde bulunan pilosella, kafein ve sarmaşık ödem atıcı etkiye sahiptir. Jelle birlikte deriye yapılan masaj lenfatik dolaşımı hızlandırır, doku elastikiyetini artırır. Derideki mikro-sirkülasyonu hızlandırır. Böylece aktif bileşenler cilde derinlemesine nüfuz ederek, selülit çekirdeklerinin aşamalı olarak çözünmesini sağlar. Tam etkisine ulaşabilmek için, tercihen sabahları ve duş esnasında, her gün Elancyl Masaj Metodu ile uygulama önerilir. Masaj uygulanan bölgelerin ısısı ve kılcal kan dolaşımı artar. Masajın etkisiyle, dokulardaki fazlalıklar tahliye edilir ve tıkanıklıklar açılır. Depolanmış yağ stokları aşamalı olarak erir. Cilt pürüzsüz bir hal alır.

Elancyl Slim Masaj Kitini 4 hafta boyunca her gün, günde 1 defa duşta kullanınız. İnceltici jeli masaj başlığının üzerindeki delikten bir miktar sıkın, ıslak cildin üzerine kalça ve basende problemli bölgelere, aşağı-yukarı ve dairesel hareketlerle uygulayın ve durulayın. Kullanımdan sonra uygulayacağınız selülit bakımı için vücudu hazırlayarak daha yoğun bir etki elde etmiş olursunuz.

False