GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
- • 17 Mayıs Burç Yorumları 17.05.2012
- • 16 Mayıs Burç Yorumları 16.05.2012
- • 15 Mayıs Burç Yorumları 15.05.2012
- • 14 Mayıs Burç Yorumları 14.05.2012
EN ÇOK ARANANLAR
BUGÜN DOĞANLAR
ÜYE OLUN
Siz de ailemize ücretsiz üye olun
HEPİMİZ'DE GÜNDEM
Evde annemin sözü geçer.Evlilikte…
16.05.2012 - cerinderin
Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır!
HAVA O KADAR GÜZEL Kİ TAM KAHVE İLE BİRLİKTE…
15.05.2012 - @Y$€
MUTLAKA OKUYUN
Büşra Aydın'ın rüyası- Rüyada sevgilinin özür dilemesi
- Kadın » Rüyanızı Yorumluyoruz
- 26.11.2011
| Tweetle |
Gönderen: Büşra Aydın
Rüyası:
Benim en yakın arkadaşım görmüş bu rüyayı.Eski sevgilim gelip benden özür diliyormuş ve ben onu affetmiyormuşum.Ama o şu an başkasıyla çıkyor bir barışma umudu var mı sizce ?
Kahin'in Rüya Tabiri:
Bu rüya olduğu gibi çıkabilir ama sembollerle yorumlarsak bu rüya sizi değil rüyayı gören arkadaşınızı ilgilendiriyor diyebilirim. Arkadaşınız kendi hayatı için bir özür bekliyor olabilir.
| Tweetle |
Yorumunuzu Yazın
www.hurriyetaile.com web sitesindeki yazarların, katkıda bulunanların, soru soranların, yorum yazanların, iletişim platformu ile bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir.
-
İlgili haberler
-
Bu kategorideki en popüler haberler





















































