Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

20 dakikada gençleşmenin sırrı

Vücut dokusuyla doğal bir uyum sağlayarak, yüz gençleştirmede en güvenilir ve en etkili sonuçlar veren hyaluronik asit, kırışıklıkları yok edip, cilde hacim kazandırarak, kişinin ortalama 5 yaş daha genç görünmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

30-35 yaşından sonra ilk yaşlanma belirtileri yüzümüzde ortaya çıkmaktadır. Bunun nedeni cildin elastikiyetini kaybetmesi, kolajen üretiminin azalması, deri altındaki yağ dokusunun azalmasıdır. Hyaluronik asit, vücutta doğal olarak bulunur. Yaşlanmayla birlikte azaldığında cildin nem tutma özelliği de azalır. Cilt, yerçekiminin etkisiyle aşağı doğru çekilir. 

HYALURONİK ASİT UYGULANAN YÜZ BÖLGELERİ

Hyaluronik asit dolgu malzemesinin enjeksiyonu, yaşlılıkla birlikte ortaya çıkan dudak çevresi, burundan dudak kenarlarına inen oluklar, göz altı çizgileri, kaz ayakları, kaş çatıklığı ile oluşan kırışıklıklar, alın bölgesi kırışıkları gibi yüz bölgesindeki çizgilerin ortadan kaldırılması, şakakların tazelenmesi işlemlerinde, hacim kaybeden şakak, elmacık kemiğinin gençleştirilmesi gibi yüzün gençleştirme ihtiyacı olan tüm hatlarında uygulanabilmektedir. Kuruyan dudaklara uygulandığında, kişi artık nemlendirici kullanmaz. Gençlik aşısı olarak da bilinmektedir.

Haberin Devamı

VÜCUTLA UYUMLU DOĞAL İÇERİKLİ DOLGU MADDESİ

Dolgu maddesi olarak uygulanan hyaluronik asit, şeffaf ve jel kıvamındadır. Cilt hücrelerinin bulunduğu dokuların temel yapı taşıdır. Protein ve şeker kompleksinden oluşur. Enjekte edildiği bölgede kendi ağırlığından çok çok daha fazla su moleküllerini tutarak cildi nemli, parlak ve pürüzsüz kılar. Hacim kazandırır.

HYALURONİK ASİT DOLGUSU 20 DAKİKADA YAPILIYOR

Hyaluronik asit uygulaması, son derece konforlu ve kısa sürede gerçekleştirilen bir estetik işlemdir. Çok ince enjeksiyon iğnelerle uygulanır. Kırışıklık ya da hacim kazandırılacak bölge, işlem öncesinde 10-15 dakikada sonuçlanan anestezik kremle uyuşturulur. İğnenin vereceği acı hissi ortadan kaldırılır. Ortalama 20 dakika süren dolgu uygulamasında iğneler yardımıyla hyaluronik asit sıvısı enjekte edilir. Bu dolgu sıvısı içten dışa doğru etki ederek kırışıklıkları doldurur. Hacim kaybeden bölgelere genç bir yüzün estetik oranlarına kavuşturur.

SONUÇLAR ANINDA FARK EDİLİYOR

İşlemden hemen sonra kişi günlük yaşamına döner. Etkileri hemen ortaya çıkar. Uygulama yapılan bölgede hafif kızarıklık, ödem son derece doğaldır. Rahatsız edici düzeyde değildir. Makyajla kolaylıkla kamufle edilebilir. 2-3 gün içinde içinde ödem ve renk değişimi tamamen kaybolur. Hyaluronik asit ile cilt yenileme operasyonunun tam sonuçları 1 haftada görülmektedir.

Haberin Devamı

KALICILIK İÇİN KAÇ SEANS UYGULANMALI?

Hyaluronik asit dolgu uygulaması 15 günde bir kez olmak üzere 2 kere, sonrasında 6 ayda 1 kez daha uygulanır. 40’lı yaşlarda ilk altı ay içinde 4 kez uygulanması gerekir. İlk uygulamaların ardından etkisi ortalama 6 ila 18 aya kadar devam eder. Doğal içeriğe sahip olduğu için zamanla vücut tarafından emilir. Sonuçların korunması için sonraki dönemlerde 6 ayda bir uygulanması gerekmektedir.

İŞLEM SONRASINDA CİLTTEKİ DEĞİŞİM

Derin nemlendirme yapan Hyaluronik asit ile cilt gençleştirme işlemi sonrasında operasyon bölgesi pürüzsüz, elastik, hacim kazanmış, nemli ve yumuşak bir forma kavuşur. Ciltteki tazelik ve gençleşme direkt fark edilir. Yüz, tamamen doğal bir görünüme kavuşur.