GeriDoğum Anne adaylarına farklı baby shower önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne adaylarına farklı baby shower önerileri

Anne adaylarına farklı baby shower önerileri

En özel alternatifler bebegiminLİSTESİ.COM’da!

Türkiye’de baby shower alanında ilki gerçekleştiren bebegiminLİSTESİ.COM, anne adaylarına unutamayacakları baby shower partileri ve farklı bakış açıları sunuyor.

Süslemelerden ikramlara, dekorasyondan yarışma aktivitelerine kadar eğlencenin doruğa çıktığı baby shower partilerinin en yeni trendleri bebegiminLİSTESİ.COM farkıyla ailelerin beğenisine sunuluyor.

bebegiminLİSTESİ.COM kurucularından Elif Ceylaner Aydemir konuyla ilgili şunları söylüyor; “Doğumu yaklaşan her anne adayı, baby shower partisini düzenlerken kendine özgü bir yenilik arıyor. Pembe, mavi gibi klasik renklerin aksine partide yeşil, sarı, kahve, beyaz, mor, gri ve bunların kombinlemesinden oluşan konseptler tercih ediliyor. Kimi zaman da anne adayları, hayvan figürleri, çizgi film karakterlerinden kendine bir parti teması oluşturulabiliyor. Mekan süslemeleri ise hemen hemen her şeye uygulanıyor ve çok yaratıcı fikirlere rastlanıyor. Bebek bezi pastasından anı defterine, ayaklı afişten farklı parti aksesuarlarına ve partiye özel oyunlara kadar değişik fikirler uygulanıyor.’’

Siz de doğum heyecanınızı sevdiklerinizle paylaşacağınız bir baby shower hazırlığındaysanız bu senenin baby shower trendleri için bebegiminLİSTESİ.COM’u ziyaret edebilirsiniz.

BEBEĞİM NE ZAMAN DOĞACAK?

False