Ana sayfa
Hürriyet Aile'yi Facebook'tan takip edinHürriyet Aile'yi Twitter'dan takip edin
»
9. Fotoğraf / Toplam 12
YAY BURCU 2012 ANNE-BEBEK UYUMU
23 Kasım 30 Kasım 2012: Tarihlerinde doğanlar, iyimserlikleri ile insan ilişkilerini değiştirebilecek birlik ve beraberlik mesajını toplumlara iletebilecek bebeklerdir. Çok şanslıdırlar, isteklerini zorlanmadan, şansları yardımıyla elde ederler. İştahlı, kuvvetli bir bünyeye sahip, iradesi kuvvetli yapıdadırlar. Ailesinden beklediği ilgiyi göremedikleri anda sevimlilikleri ile tüm dikkatleri üzerlerine toplamayı başarırlar. Konuşma kabiliyetleri ve haksızlığa karşı diplomatik tavırlarıyla politikada önemli yerlere gelebilirler. Dürüst karakterleri sayesinde artık kabul gören yanlışları düzeltebilecek yapılanmalar gerçekleştirebilirler. Anne babalar, bu çocuğun merakından dolayı tedbirli olmalı ve onu sürekli gözlemleyerek olası aksiliklerin önüne geçmeye çalışmalıdırlar.

1 Aralık 10 Aralık 2012: Tarihleri arasında doğanların Yay özellikleri, Koç’la birleşmeye başlar. Enerjik, kıpır kıpır, araştıran, öğrenmeye meraklı, soracak soruları hiç bitmeyen, çabuk konuşan, spordan hoşlanan bir yapıdadırlar. Sahip oldukları enerjiyi harcayacak bir aktivitenin içinde olmazlarsa, eğitim hayatlarında problemler yaşanabilir. Çok cesurdurlar, risk gereken işlerde değerlendirmeleri ve tahminleri oldukça kuvvetlidir. Yabancı dil öğrenme kabiliyetleri çok kuvvetlidir. Çevirmenlik, büyük elçilik ve akademisyenlikte çok başarılı olabilirler. Bu cesaretli çocuğu, anne babası, karşılaşabileceği zararlara karşı uyarmalı ve fanatik düşüncelerin zihninde şekillenmemesi için elinden geleni yapmalıdırlar.

11 Aralık 21 Aralık 2012: Tarihleri arasında doğanlar, güneş gibi dünyanın karanlıklarını aydınlatmak için görevlidirler. Baskı altında tutulmaktan, çok fazla öpülüp sevilmekten sıkılırlar. Aşk ilişkilerinde oldukça talihlidirler. Hedefleri çok yüksektir. Bu, onları daha da araştırmaya sevk eden büyük bir güçtür. Dini inançları son derece kuvvetli olan bu çocuklar, din görevlisi olabileceği gibi, ön yargıları yıkan farklı yaklaşımlarıyla medya sektöründe önemli bir lider de olabilirler. Anne babayla iletişimi her zaman kuvvetli olacak bu çocuğun, yaşından büyük sözler sarf etmesi hoşgörü ile karşılanmalı ve ona, sürekli olarak anne baba desteğini hissettirecek tavırlar sergilenmelidir.
YAY BURCU 2012 ANNE-BEBEK UYUMU
»
En Popüler Albümler
»
Galeri ile ilgili haberler
»
Kadın Kategorisindeki Diğer Albümler