GeriErgen Sağlığı İlaç yutmadan sivilce geçer mi?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlaç yutmadan sivilce geçer mi?

İlaç yutmadan sivilce geçer mi?

Sivilcelerle derdiniz varsa bu uygulama tam size göre!

Kozmetisyen Nesrin Sürer, ergenlik sivilcelerinin bir hastalık olmadığını, ergenlikte görülen aknelerin sebebinin çocukluktan gençliğe geçiş döneminde yaşanan değişimler olduğunu dile getirdi ve ilaçsız da bu aknelere son verilebileceğini anlattı.

Fiziksel olgunluğu sağlayan hormonlar, yağ bezlerinin daha çok yağ üretmesine neden olurlar. Bu yağın deri yüzeyine geçişini sağlayan kanal yoğunlaşmış yağ kütlesi nedeniyle tıkanır. Aknenin temel nedeni tıkanmaktır.

Ciltteki gözenekler tıkanma sebebiyle nefes alamaz ve dış etkenlerden yani toz ve kir den siyahlaşır. Cildimizde gördüğümüz siyah noktalar oluşur. Bu siyah noktalar temizlenmemesi halinde, bakterilerin bu tıkanmış yağ bezlerinin üzerinden (siyah nokta) kanalların içine sızarak iltihaba yol açar. Bu durum da “iltihaplı akneye” dönüşür.

5 haftada sivilcelere çözüm

“Özel geliştirilmiş yoğun bakım yöntemiyle gençleri aynalara küstüren sivilcelere 5 haftada çözüm getirilebiliyor” diyen Sürer, bu uygulama hakkında şöyle bilgiler verdi:

“Bio Heating Mask (Pembe Maske) , Enzym Peeling, Hydro Lotion, Vitamin A serum ile yapılan yoğun bakımlar sayesinde 5 haftada sivilce sorunundan kurtularak temiz ve duru bir cilde kavuşmak mümkün.

Yöntemin ilk aşamasında cilde yağlanmayı önleyen “Hydro Losyon” serumu sürülüyor. Yağ dengesini düzenleyen bu serum özel bir cihazla cilde iyice nüfuz ediyor. Ardından genç ciltler için özel hazırlanan “Bio Heating Mask” (Pembe Maske), Maulbeer ekstresi, Allantoin, Oleanol acit ve mineral etken madde içerikli doğal maske hamur biçiminde tüm yüz, boyun ve dekolteye sürülüyor. Maskenin ısısı 42 dereceye kadar yükselip, tekrar 0 dereceye kadar düşerek soğuyor. Yöntemin son aşamasında cilde “Vitamin A” serumu sürülüyor.”

Sürer, yönteminin düzensiz beslenme, yanlış kozmetik ürün kullanımı, stres, adet düzensizliği, cilt temizliğinin ihmal edilmesi ve hava kirliliği gibi sorunlardan kaynaklanan sivilcelerin düzelmesinde de son derece başarılı sonuç verdiğini belirtiyor. 

False