GeriEtkinlikler Sinem Kobal kimdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

Sevgililer Günü'nde evlilik yoluna adım atan Sinem Kobal'ı daha yakından tanıyalım..

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızı olan Kobal, dört yaşında başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir.

SİNEM KOBAL KİMDİR? HANGİ DİZİLERDE OYNAMIŞTIR?

Royal Akademi'den diplomasını almıştır. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda iken voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve aikido sporu ile uğraşmaktadır.

Sinem Kobal kimdir

Dormen Tiyatrosu'nda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez 'Dadı' adlı dizide rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

EN SEVİLEN TÜRK KADIN OYUNCU

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü’nden mezun olmuş, hemen ardından 'Selena' dizisiyle oyunculuğunu konuşturmuş, o dönem adından sıkça söz ettirmişti. 'Selena' dizisi ile bir ödül töreninde En Sevilen Türk Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Sinem Kobal kimdir

Ardından 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Ayşe karakterini canlandıran güzel oyuncu, 2010 yılı yaz ayında 'Küçük Sırlar' adlı dizide Su karakterini canlandırdı. 5 Şubat 2010'da 'Romantik Komedi' filminde Didem karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te yayınlanan 'Romantik Komedi 2' filminde, Kobal aynı karaktere can verdi.

Sinem Kobal kimdir

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

Halen birçok firmanın reklam filminde rol alan Sinem Kobal’ın şu sıralar Kenan İmirzalıoğlu ile olan birlikteliğinden çok fazla söz ediliyor.

[fotogaleri=1780] 

False