GeriEtkinlikler Murat Boz kimdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Murat Boz kimdir?

Murat Boz kimdir?

Kariyerine vokalistlik ile başlayan Murat Boz'u daha yakından tanıyalım...

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Murat Boz, 1980 yılında Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini burada tamalayan Murat Boz, önce İstanbul Bilgi Üniversitesi daha sonra da İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı.

MURAT BOZ KİMDİR?

Murat Boz solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Kariyerine başladığı yıllardan itibaren çıkardığı birçok albüm ile müzikseverlerin beğenisini topladı. Müzik listelerindeki yerini ilk 5'e kadar yükselten Boz, müzik alanında birçok ödül aldı. Piyano, keman, davul ve ney çalabilen sanatçı müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzü olarak ekranlardaki yerini korudu. O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden birisi olan Murat Boz, Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Kara Sevda filmlerinde rol aldı.

Murat Boz kimdir

Son filmi olan 'Kardeşim Benim' geçtiğimiz Ocak ayında beyaz perdede gösterime girdi. İzleyicilerin beğenisini toplayan filmin başrol oyuncularından olan Aslı Enver ile ilişkiye başlayan Murat Boz hayranlarına aşk haberini sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile duyurdu.

ASLI ENVER KİMDİR? (TIKLAYIN)

[fotogaleri=1787]

False