GeriEtkinlikler Merakla beklenen dizi “Kış Güneşi” başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Merakla beklenen dizi “Kış Güneşi” başlıyor!

Merakla beklenen dizi “Kış Güneşi” başlıyor!

Dizinin başrollerini Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor.

Özellikle Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız hayranlarının merakla beklediği Kış Güneşi dizisi 23 Şubat Salı günü ilk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Dizinin yayınlanan fragmanları seyircilerde ilgi uyandırdı. İlk bölümde neler olacağı ise merak konusu.

Merakla beklenen dizi “Kış Güneşi” başlıyor

Murat Onbul’un ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle; başrollerde Aslı Enver ve Murat Boz, diğer oyuncular ise Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Başak Parlak, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay ve Mehmet Esen gibi usta isimler yer alıyor.

Merakla beklenen dizi “Kış Güneşi” başlıyor

İMKANSIZ VE SIRLARLA DOLU AŞK HİKAYESİ

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, yıllardır birbirlerini görmeyen Mete ve Efe isimli iki kardeşe hayat veriyor. Aslı Enver ise kardeşlerden birinin eşi Nisan’ı olarak ekranlarda olacak. Kaybolan bir benlik hikayesi, imkansız ve sırlarla dolu aşk hikayesini birleştiren dizi ekranlara iddiali bir çıkış yapacağa benziyor. Kış Güneşi dizisi bu akşam 20:00’da Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

[fotogaleri=1812]

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİNİN KONUSU

7. doğum gününde evinin bahçesinde ikiz kardeşi Mete ve arkadaşları Nisan ile saklambaç oynayan Efe bütün hayatını değiştirecek bir olaya şahit olur. Gördüklerini babasına anlatmak için kimseye belli etmeden babasının otomobiline saklanır. Tüm ev halkı Efe’yi ararken, babası Harun aldığı bir telefon ile alelacele evden çıkmak zorunda kalır. Harun’u yolda büyük bir tuzak beklemektedir. Harun ölürken, arka koltuğa saklandığından babası dışında kimsenin haberi olmayan Efe ortadan kaybolur. Öldü sanılan Efe için yepyeni bir hayat başlamıştır. Aradan 20 yıl geçer. Efe balıkçılık yaparken Mete, çocukluk arkadaşı Nisan ile evlenmiş ve aile şirketinin yöneticisi olmuştur. İkizleri ayıran kişi, bu kez onları bir araya getirmek ve intikam almak için geri döner.

False