GeriEtkinlikler Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi!

Paris'te kıyılan nikaha katılamayan annesi...

İki yılı aşkın süredir birlikte olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, dünyaevine girdi. Çift, önceki gün Paris Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evlendi.

3G SİSTEMİYLE NİKAHI CANLI İZLEDİ

Sadece 40 kişinin davetli olduğu törene Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ sağlık sorunları nedeniyle katılamadı. Ancak ünlü oyuncu annesine nikâh anını 3G sistemiyle canlı olarak izletti. Gelinin nikâh şahitleri ortağı Deniz Marşan ile fotoğrafçı Tamer Yılmaz, ünlü oyuncununki ise yapımcı Kerem Çatay ve menajeri Gaye Sökmen oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi

NİKÂH SONRASI PARTİ

Aralarında Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşleri Cem Tatlıtuğ, Tugay Tatlıtuğ ve eşi Ebru Tatlıtuğ, yakın dostları Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı, İlker-Sanem Ayrık, Ece Yörenç, Hilal Saral ile Gökhan Uyan'ın da olduğu davetliler, tören sonrası düzenlenen partiye katıldı. Hafta sonunu da Paris'te geçirecek davetliler, pazartesi günü Türkiye'ye dönecek. Yeni evli çift ise balayına devam edecek.

BALAYI ODASININ GECELİĞİ 15 BİN EURO

Takvim'in haberine göre, ünlü çiftin düğün yemeği ve eğlencesi için ise Shangri- La Hotel seçildi. Hiçbir masraftan kaçınmayan yakışıklı damat, oteldeki dillere destan balo salonu ile Eyfel Kulesi manzaralı terasta misafirlerini ağırladı. Jestleriyle eşi Başak Dizer'in ayağını yerden kesen Kıvanç Tatlıtuğ, balayı odası olarak da Jennifer Lopez'den Madonna'ya kadar birçok yıldızın tercihi olan 'La Suite Imperiale'yi tercih etti. Ünlü çift, geceliği 15 bin euro (48 bin TL) olan odada, evliliklerini kutlayacak. Yeni evli çiftin pazar akşamına kadar kalacakları oda bir araba fiyatında.

[fotogaleri=1773]

BAŞAK DİZER'DEN ROMANTİK PAYLAŞIM

Başak Dizer, 19 Şubat’ta Paris’te evlendiği Kıvanç Tatlıtuğ için romantik bir paylaşımda bulundu. Dizer, “Kelebeğin Rüyası” filminde şair Muzaffer Tayyip Uslu rolünde oynayan eşi için, Uslu’nun bir şiirini Instagram hesabında paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi

Bir koku var sende,
Sıcak yaz akşamlarına mahsus..
Ellerinde mi,
Saçlarında mı,
Gözlerinde mi
Bilmem.. Bir koku var sende,
Sıcak yaz akşamlarına mahsus..
M.Tayyip Uslu

Birgun, kendi ask siirinizin kahramanini bulmaniz dilegiyle, sevgiyle ...
paris, 19 subat
False