GeriEtkinlikler Kenan İmirzalıoğlu kimdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun bilinmeyenleri...

18 Haziran 1974 tarihinde Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamlayan İmirzalıoğlu yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı.

'BEST MODEL OF THE WORLD' UNVANINI GETİREN İLK TÜRK ERKEK!

1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci olmuştur. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türkiye’ye erkek 'Best Model of The World' unvanını getirmiştir.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir

'Deli Yürek' adlı dizide canlandırdığı Yusuf karakteriyle yıldızı parladı. 'Yazı Tura' adlı filmde rol almış ve 'Acı Hayat' dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 'Alacakaranlık' adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında 'Kabadayı' adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR? OYNADIĞI FİLMLER NELERDİR?

'Son Osmanlı Yandım Ali' adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında 'Ejder Kapanı' adlı filmde rol almıştır. 2009'da başlayan 'Ezel' adlı dizide birçok ünlü isim ile başrol paylaşmıştır. 2012'de Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı 'Uzun Hikaye' adlı Sinema Filminde oynamıştır. 2012'de başlayan 'Karadayı' adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamıştır. Bu dizide Mahir Kara karakterini canlandırmıştır.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir

10 AY HAPİS CEZASI

Kenan İmirzalıoğlu, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "Örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Yakışıklılığı ile her zaman dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Sinem Kobal ile ilişkileri nedeniyle gündemdeki yerini daha çok koruyacak gibi görünüyor.

 [fotogaleri=1780] 

False