GeriEtkinlikler Kate Middleton yeniden mi hamile?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kate Middleton yeniden mi hamile?

Kate Middleton yeniden mi hamile?

Kalabalık bir aile hayal eden Kate Middleton dört çocuk doğurmak istiyor!

Star dergisinin iddiasına göre, geçtiğimiz mayıs ayında kızı Prenses Charlotte'u dünyaya getiren Cambridge Düşesi Kate Middleton üçüncü bebeğine hamile. Yine aynı derginin iddiasına göre Kate Middleton, diğer iki hamileliğinde olduğu gibi sabah hastalığı denilen mide bulantılarından şikayetçi. Bu yüzden de resmi olarak gitmesi gereken davetlere bile katılamıyor.

Hollywood Life dergisi de kraliyet ailesine yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberde 33 yaşındaki Kate Middleton'ın 35 yaşını bitirinceye kadar üçüncü çocuğunu doğurmayı planladığını ileri sürdü. Hatta iddialara göre Middleton, 40 yaşına gelmeden dördüncü çocuğuna da sahip olmak istiyor.Derginin iddiasına göre bir erkek ve bir de kız kardeşi olan Kate Middleton, çocukları Prens George ve Prenses Charlotte'un da kalabalık bir ailede büyümesini istiyor.

[fotogaleri=1309]

DAVETLERDE PRENSE, MİDDLETON’IN KIZ KARDEŞİ EŞLİK EDİYOR!

Kate Middleton, geçen ay kocası Prens William'ın yakın arkadaşı Bear MacLean ile Daisy Dickson'ın düğününe katılmaktan son anda vazgeçti. Onun yerine Prens William'a Middleton'ın kız kardeşi Pippa eşlik etti.Düşes'in üçüncü hamileliğini ileri süren kaynaklar bu olayı da kanıt gösteriyor. Onlara göre Prens William, hamileliğinin ilk ayları zor geçen eşini riske atmak istemediğinden düğüne Pippa Middleton ile katıldı. Adı davetli kartlarında yazılı olan Kate Middleton da evinde dinlendi.

Tüm bu iddialara göre Kate Middleton ile Prens William'ın üçüncü bebeği önümüzdeki nisan ayının sonu ya da mayıs ayının başında dünyaya gelecek. International Business Times'ın iddiasına göre ise Kate Middleton, kızı Prenses Charlotte'un dünyaya gözlerini açmasının ardından doğum sonrası depresyonuna girdi ve bu yüzden ortalarda görünmüyor.İngiliz Daily Mail gazetesi ise Kate Middleton'ın önümüzdeki hafta Londra'daki Anna Freud Centre'yi ziyaret edeceğini yazdı.

Hürriyet

False