GeriEtkinlikler Hollywood'un en meşhur aşıkları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hollywood'un en meşhur aşıkları

Hollywood'un en meşhur aşıkları

Hollywood’un aşklarıyla ünlü en gözde çiftleri…

BRAD PİTTANGELİNA JOLİE

Onların çift ismi Brangelina. Hollywood’un aşk konusunda ilk akla gelen isimleridir. Sinema dünyasının en yakışıklı oyuncusu ve sinema dünyasının en seksi kadını beraber olur da akla ilk gelen isim onlar olmaz mı? 2010 yılının en çok konuşulan aşıkları olan Brangelina çifti, sadece ailevi konularıyla değil, sosyal hayatlarındaki sorumluluklarıyla da oldukça konuşuldu. Çift geçtiğimiz yıl 6 çocuk daha evlat edinmiş ve yardım amacıyla Jolie-Pitt Vakfı’nı kurmuştur.

Hollywoodun en meşhur aşıkları

DAVİD – VİCTORİA BECKHAM

Son yıllarda medyanın en popüler çifti olan David Beckham ve Victoria Beckham, sadece İngiltere’nin gözde çifti olmakla kalmıyor, Hollywood’un en iyi çiftlerinden biri olmayı hakediyor. Son yılların en çok para kazanan futbolcusu olan David Beckham ve dünyaca ünlü bir stilist olan Victoria Beckham, birçok dedikoduya rağmen ilişkilerini ayakta tutmayı ve mutlu bir evliliği sürdürmeyi başardı. Çiftin daha çok çocuk sahibi olmak istediği de bilinenler arasında…

 

Hollywoodun en meşhur aşıkları
 

JAY-Z – BEYONCE KNOWLES

Müzik dünyasının en başarılı isimlerinden Jay-Z ve Beyonce, gündemden düşmeyen bir çift olup 2010’un en zengin ünlüleridir. Bu zenginlikleri sadece müzik dünyasından sağlanmıyor. Aynı zamanda Jay-Z kendi giysi markasını oluşturmuştur.

   

Hollywoodun en meşhur aşıkları
   

TOM CRUİSE – KATİE HOLMES

Onların çift ismi TomKat. Onların aşkı oldukça farklı ortaya çıkmıştı. Tom Cruise, katıldığı bir yarışmada Katie Holmes’a olan aşkını bağıra bağıra tüm dünyaya duyurmuştu. Bu yüzden birliktelikleri henüz başlamadığı zamanda bile medyada oldukça büyük bir yer tutmuştu. 2008 yılında evlenen çift, Suri adındaki kızları doğduğunda da medya tarafından büyük ilgi görmüştü. Geçtiğimiz yıllarda ayrılık dedikoduları dünyayı sarsa da herkes onları TomKat olarak anmaya devam etti. Çiftin ayrılığı, dünya medyasının manşetlerinde oldukça uzun bir süre yer tuttu.

   

Hollywoodun en meşhur aşıkları
   

JOHNNY DEPP – VANESSA PARADİS

2010 yılının en fazla para kazanan aktörü olan Johnny Depp, sinema dünyasının en yakışıklı ve en seksi oyuncularından biridir. Fransız model, oyuncu ve aynı zamanda müzisyen olan eşi Vanessa Paradis de oldukça eşsiz bir güzellikte. Johnny Depp ve Vanessa Paradis 1998 yılında evlenmiş ve iki çocuk sahibi olarak ilişkilerini iyi bir şekilde sürdürmeyi başarmışlardır. Çok fazla medyada yer almak istemeseler de kırmızı halılardaki muhteşem görünümleriyle çok fazla ilgi görmüşlerdir. Johhny Depp’in Vanessa Paradis’i terketmesi ve aldatması üzerine 2012 yılının en fazla konuşulan çiftleri olmuşlardır.

 

Hollywoodun en meşhur aşıkları
 

[fotogaleri=1576]

False