GeriEtkinlikler “Her Şey Aşktan” seyirciyle buluşuyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Her Şey Aşktan” seyirciyle buluşuyor!

“Her Şey Aşktan” seyirciyle buluşuyor!

Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer başrolde!

“Her Şey Aşktan” filminin konusu şöyle:

Bir alışveriş merkezinde çalışan Pelin’in (Hande Doğandemir) hayatının aşkı ve aynı zamanda bir playboy olarak tanınan İlker (Mithat Can Özer) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılmasıyla gelişen trajikomik olayları konu alıyor. Pelin’e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüveninde ise yakışıklı bir rock davulcusu olan Burak (Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapıyor.

KARAKTERLER

PELİN (HANDE DOĞANDEMİR)

“Her Şey Aşktan” seyirciyle buluşuyor

26 yaşlarında, orta halli bir ailenin küçük kızıdır. Romantik, eğlenceli ve iyi niyetlidir Şık bir mağazada satış sorumlusu olarak çalışır. Alışverişi, kız arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi ve pasta yapmayı sever. Hayatının aşkıyla evlilik hazırlıkları yapmaktadır ancak çapkın nişanlısının onu aldatmasıyla hayatı tepetaklak olur.

İLKER (MİTHAT CAN ÖZER)

“Her Şey Aşktan” seyirciyle buluşuyor

30 yaşındaki İlker, Pelin’in nişanlısıdır. Kayserili zengin bir ailenin çocuğudur. Ailesinin tekstil işleriyle ilgilenmektedir. Pelin’i çok sevmesine rağmen, sorumsuz ve çapkın mizacı nedeniyle evliliğin sorumluluklarından kaçmaktadır.

BURAK (ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ)

“Her Şey Aşktan” seyirciyle buluşuyor

27, 28 yaşlarında, yakışıklı, doğa tutkunu bir müzisyendir. Bir müzik grubunda davul çalmaktadır. Romantik, ayakları yere basan, esprili bir adamdır. Güvenilir ve yardımsever biri olan Burak, hiç ummadığı anda Pelin’in karşısına çıkarak, onun dönüşümüne, sadeleşmesine ve gerçek sevgiyi anlamasına yardımcı olacaktır.

OYUNCULAR

Hande DOĞANDEMİRŞükrü ÖZYILDIZMithat Can ÖZER, Hakan MERİÇLİLER, Öznur SERÇELER, Bala ATABEK, Dilşad ŞİMŞEK, Evrim DOĞAN, Sertaç AKKAYA, Sinan CECELİ, Erman ARDA

KONUK OYUNCULAR

Özcan DENİZ, Hakkı ERGÖK, Lale BAŞAR

False