GeriEtkinlikler “Geniş Aile: Yapıştır!” 9 Ekim’de sinemalarda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Geniş Aile: Yapıştır!” 9 Ekim’de sinemalarda

“Geniş Aile: Yapıştır!” 9 Ekim’de sinemalarda

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi beyaz perdeye taşındı.

Ekranların en bitirim, en komik, en sevilen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Geniş Aile: Yapıştır!”, 9 Ekim’de sinemalarda!

Barakuda Film’in yapımcılığını üstlendiği sinema filmi “Geniş Aile: Yapıştır!”; televizyon ekranlarının en sevilen ve en komik dizilerinden “Geniş Aile”nin özlenen ekibini yeniden buluşturdu. Dizinin fenomen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, yine dizinin sevilen yönetmeni Ömer Uğur otururken, senaryosu da Cüneyt İnay’ın imzası taşıyor. Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz’ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş.

“Geniş Aile: Yapıştır” 9 Ekim’de sinemalarda

“GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR!” FİLMİNİN KONUSU

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen “Geniş Aile: Yapıştır!”, sinemaseverlere bol bol kahkaha, bol bol macera vadediyor. Cevahir’in (Ufuk Özkan) babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkar. Cevahir de Ulvi (Bülent Çolak) ile beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar.

Yapımcılığını “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “Geniş Aile: Yapıştır!”, 9 Ekim 2015, Cuma günü sinemalarda!

“Geniş Aile: Yapıştır” 9 Ekim’de sinemalarda

False