GeriEtkinlikler Çifte Saadet Cumartesi akşamları Fox'ta!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çifte Saadet Cumartesi akşamları Fox'ta!

Çifte Saadet Cumartesi akşamları Fox'ta!

Dolunay Soysert, Şebnem Bozoklu ve Fikret Kuşkan dizinin baş rolünde...

Bora Tekay'ın yönetmenliğini üstlendiği Pastel Film yapımcılığındaki yeni dizide Dila Danışman, Bora Akkaş ve Bedia Ener gibi oyuncular da rol alıyor.

Çifte Saadet Cumartesi akşamları Foxta

Çifte Saadet dizisinin konusu ise şöyle:

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul’a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Çifte Saadet Cumartesi akşamları Foxta

Sanat Yönetmeni: Uğur Oktan
Yapım Koordinatörü: Altan Sayıcı
Yardımcı Yönetmen: Dilan Tokay Geneşke
Kurgu: Eray Evren
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: ENC
Uygulayıcı Yapımcı: Ali Erdoğan
Senaryo: Enver Sülük
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Yapımcı: Yaşar İrvül, Efe İrvül
Yönetmen: Bora Tekay 

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Metin), Şebnem Bozoklu (Perihan), Dolunay Soysert (Hülya), Dila Danışman (Gülsen), Nehir Çağla Yaşar (Birsen), Bedia Ener (Hüsniye), Bora Akkaş (Tarık), Alp Akar (Mert), Berkay Doğan (İzzet Berk)

False