GeriEtkinlikler Aslı Enver kimdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver son günlerde Murat Boz ile olan ilişkisiyle gündemde!

Aslı Enver, ailesinin ikinci çocuğu olarak 1984 yılında Londra’da dünyaya geldi. 12 yıl Londra’da yaşayan güzel oyuncu 12 yaşında dek orada yaşadı. 12 yaşından sonra Türkiye’de yaşamaya başlayan Aslı Enver yaşadığı ülke değişimi nedeniyle bocaladı. Bu bocalama durumunun ardından annesi Enver’i yönlendirerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatroya başlamasını sağladı. Aslı Enver lise ve üniversite öğrenimini de tiyatro üzerine tamamladı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan oyuncu üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi’nde tamamladı.

Aslı Enver kimdir

Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol alan Aslı Enver, Kanal D ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri dizisi ile dikkatleri üzerine çekti. Hayat Bilgilisi, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi birçok dizide rol aldı. 2012 yılında Birkan Sokullu ile evlenen güzel oyuncu 2015 yılının ağustos ayında avukatı aracılığıyla boşandıklarını duyurdu.

ROL ARKADAŞIYDI SEVGİLİSİ OLDU!

Aslı Enver geçtiğimiz ocak ayında beyaz perdede gösterime giren ‘Kardeşim Benim’ adlı filmde Zeynep karakterini canlandırdı. Filmde Murat Boz ve Burak Özçivit ile rol arkadaşı olan Enver, son günlerde adından Murat Boz ile olan ilişkisiyle söz ettiriyor. Aslı Enver, Murat Boz’un jüri olduğu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmişti.

[fotogaleri=1785]

False