9 yaşında milyon dolarlık şirketin sahibi!

Güncelleme Tarihi:

9 yaşında milyon dolarlık şirketin sahibi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 16:01

Yaşına rağmen lüks giyim markalarına servet yatırıyor!

Haberin Devamı

Küçük yaşına rağmen tasarımcılardan ayakkabı alıyor, lüks giyim markalarına para harcıyor. Kuaförden çıkıp alışverişe gidiyor, öğlenleri ıstakoz yiyor ve sosyalleşmek için partilere gidiyor. Üstelik milyon dolarlık şirketin de sahibi…


9 yaşında milyon dolarlık şirketin sahibi

ABD Rhode Island’da yaşayan 9 yaşındaki Isabella Barett, milyonlarca dolarlık bir servetin sahibi. ‘Toddlers and Tiaras’ adında da bir programı olan ve bununla üne kavuşan Barrett, 6 yaşındayken kurduğu markası sayesinde milyonlar kazanıyor.


Isabella Barett’in annesi Susanna, kızının servetinin birkaç milyon dolar olduğunu söylüyor. Anne, ‘Henüz 9 yaşında ve parası gün geçtikçe artıyor. Biz bu parayı onun geleceği için yatırımda bulunarak değerlendiriyoruz’ diyor.

Haberin Devamı

9 yaşında milyon dolarlık şirketin sahibi


Isabella’nın hissedarı olduğu ‘Glitzy Girl’ bir mücevher markası. Giyim üzerine olan markasının adı da ‘Bound By the Crown.’ Barrett, bu markasıyla New York moda haftası gibi ünlü etkinliklere katılıyor.

9 yaşında milyon dolarlık şirketin sahibi

Isabella, ‘Fanlarım beni seviyor, bana çok tatlı ve cool olduğumu söylüyorlar. Ünlü olmak gibisi yok’ diyor. Henüz ilkokula giden Barrett, ‘Hayatım çok yoğun. Jimnastiğe gitmeyi özlüyorum. İşe gitmem gerekiyor, seçmelere katılmam gerekiyor’ diyor. Annesi, bu yaşta bu kadar para ve lüks yaşam konusunda ise şunları söylüyor: ‘İki kızım var ve ikisini de büyütürken çok şımarttım. Onlar insanlara karşı her zaman çok kibar oldular.

BAKMADAN GEÇME!