Yaza daha enerjik bir görünümle girilebilirsiniz

Bazı estetik operasyonlar kişilerin çok daha genç görünmelerini sağlar. Herkes kendisini daha güzel, daha öz güvenli ve daha iyi hissetmek ister. Bazı operasyonlar güzel ve enerjik görünüme destek olduğu için kişilerin daha öz güvenli olmalarına da yardımcı olur.

Haberin Devamı

DAHA GENÇ GÖZ ÇEVRESİ

Öncellikle göz çevresindeki kırışıklıkların ve sarkmaların giderilmesi gerekir. Üst göz kapağı ve kazayağı kırışıklıkları yaşlanmanın ilk belirtileri arasındadır. O yüzden öncellikle bu bölgelerdeki kırışıklıkların giderilmesi ve oluşmasının önlenmesi gerekir. Botoks ve dolgu enjeksiyonu cilt kırışıklıklarını önlemenin, kaş düşüklüğünü engellemenin ve gözleri ön plana çıkarmanın en sık kullanılan yöntemidir.

DAHA DOLGUN DUDAKLAR

Dolgun ve şekilli dudaklar ise gençliğin, sağlığın ve cazibenin en vazgeçilmez ögeleri arasındadır. Dolgun ve konturu belirgin dudaklar gençliğin en büyük göstergesi durumundadır. Güzel bir gülümsemenin olmazsa olmazıdır. Yüzün en çekici ögesidir. Hyalüronik asit dolgu enjeksiyonu ile dudak dolgunlaştırma operasyonu en yaygın kullanılan yöntemdir.

DAHA DOLGUN GÖĞÜSLER

Dolgun göğüsler ise bir kadının kendini en cazibeli hissettiği uzuvlarıdır. Küçük göğüslü ya da aşırı büyük göğüsler kadınların mutsuz olmasına yol açar. Güzel göğüslere sahip olmanın ise hem cerrahi hem de cerrahi olmayan teknikleri vardır. Meme implantı ile kadınlar hayal ettikleri güzellikte göğüslere sahip olabilir ve kendilerini çok daha cazibeli hissedebilirler.

DAHA ESTETİK BİR BURUN

Kadınların kendilerini tam olarak güzel hissetmeleri için ayrıntılar çok önemlidir. Ne kadar güzel olursa olsunlar kendilerinde buldukları bir kusur huzursuz ve mutsuz olmaları için yeterlidir. En mutsuz olmalarına neden olan kusur ise yüzün tam orta kısmında olan burundur. Bu nedenle burundaki estetik sorunlar giderilmediği sürece kendilerine olan güvenleri tam olarak yerine gelmez, kendilerini yeterince güzel bulmazlar. Burun estetiği operasyonları ameliyatlı ya da ameliyatsız teknikler ile tedavi edilebilir. Burun küçültme operasyonları hariç diğer burun estetiği sorunları dolgu ve botoks gibi ameliyatsız teknikler ile çözülebilir. Diğer durumlarda ise kapalı burun estetiği ile kırmadan ve dikişsiz estetik ameliyat yapılabilir.

DAHA DOLGUN VE CANLI SAÇLAR

Son olarak saç güzelliği de kadınlar için hayati derecede önem taşır. Saç dökülmesi ya da seyrekliği sorunu yaşayan kadınlar için saç ekim teknikleri ile saçlarını daha gür hale getirebilirler. Özellikle tıraşsız saç ekim teknikleri ile kafa derisinin arka bölgesinden alınan sağlıklı saç kökleri seyrelmenin olduğu ön ve üst kısımlara ekilebilir. Ortalama 4 ay içinde uzamaya başlayan saçlar ile sağlıklı ve güzel saçlara sahip olunabilir. Var olan saçların dökülmesini önlemek için de PRP ve mezoterapi gibi tedavi seçeneklerinden destek alınabilir.

Estetik cerrahi her geçen gün sunduğu imkanlarla gençlik ve güzellik için yeni teknikler geliştirmeye devam ediyor. Siz de kendinize en uygun tekniği seçerek estetik problemlerinizden kurtulabilir daha güzel ve daha cazibeli bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları