GeriSağlık Yalnızca çocukluk arkadaşlarının bileceği 8 durum
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yalnızca çocukluk arkadaşlarının bileceği 8 durum

Yalnızca çocukluk arkadaşlarının bileceği 8 durum

Çocukluk arkadaşı demek çok şey demektir. Hayatı iki kişi yaşamak ve bundan hiçbir şekilde rahatsızlık duymamak demektir. Çocukluk arkadaşı candır.

DÜNYANIN EN KOMİK FOTOĞRAFLARINA SAHİPSİNİZDİR

Çocukluk arkadaşları birbirlerinin en aptal sümüklü hallerinden ergenlikteki emo hallerine her durumu bilirler. Bu nedenle tarihlerindeki en sipastik fotoğraflarda birliktedirler. Hiçbiri diğeriyle dalga geçemez çünkü arada sır yoktur.

BİRBİRİNİZLE TONLARCA ANINIZ VARDIR

Çocukluktan şimdiki zamana ne kadar da çok geçti düşünsenize! Ve tüm bu zaman boyunca başınızdan geçenlerin en yakın şahidi birbiriniz oldunuz. Bu nedenle bir konuşmaya başladığınızda sizin dışınızda herkes sıkılmaya başlıyor. Çünkü siz o anları tekrar yaşarken onlar sadece anlamaya çalışıyorlar. 

Yalnızca çocukluk arkadaşlarının bileceği 8 durum

BİRBİRİNİZİN EN KÖTÜ HALLERİNİ BİLİRSİNİZ

Çok içip gece boyunca kusmaya, ayrılınan sevgilinin camını taşlamaya kadar pek çok utanç verici anı birlikte yaşadığınız için artık gerçekten ayrınız gayrınız kalmamıştır. Birbirinizin adeta gerçek anlamıyla içini bilirsiniz.

HAYATINIZIN EN ÖNEMLİ ANLARINDA BİRLİKTESİNİZDİR

Çocukluktan itibaren ister iyi olsun ister kötü her anda birbirinizle olursunuz. İlk aşktan mezuniyete, ilk sevgiliden terk edilişe, nikaha, düğüne, doğuma… Hayatta ne kadar önemli an varsa çocukluk arkadaşları el ele kol kola oradadır.

Yalnızca çocukluk arkadaşlarının bileceği 8 durum

BİRBİRİNİZİN AİLESİNİN BİR PARÇASI OLURSUNUZ

Arkadaşınızın ailesi de bir süre sonra sizin çocukluktan itibaren gelişiminize şahit olduğundan siz de ailenin bir parçası haline gelirsiniz. Önemli günlerde görüşmek bir kenara, herhangi bir günde onların evinde pijamalarınızla dolaşıyor olmanız garip değildir.

BİRBİRİNİZE ASLA YALAN SÖYLEYEMEZSİNİZ

Çocukluk arkadaşınızdan bir şey saklamak ya da ona yalan söylemek imkansızdır. Sizi sizden sonra en iyi tanıyan insan olabileceğinden bir şeyi saklamaya çalıştığınızı ve yalan söylediğinizi hemen anlar. Bu nedenle bunu deneyemezsiniz bile.

Yalnızca çocukluk arkadaşlarının bileceği 8 durum

BAŞKALARINI ARANIZA ALMAK İSTEMEZSİNİZ

Çocukluk arkadaşlarının arasına girebilecek o cesur kişi gerçekten yürek yemiştir. Taraflardan biri diğerine yeni birini tanıştırdığında diğerinin kıskançlık duymaması imkansızdır. Bu nedenle çocukluk arkadaşları birlikte büyür, yaşlanır ve ölür. [fotogaleri=3702,1573]

False