Seks oyuncakları ve seks oyunları

Tekdüze giden cinsel hayatınızı oyuncaklarla renklendirin.

Haberin Devamı

Genellikle çiftler, cinsel hayatları monotonlaşmış olsa dahi, suçluluk duygusu yaşamaktan kaçınmak adına cinsel hayatlarını renklendirecek cinsel fantezilerden, seks oyunlarından ve seks oyuncaklarından yararlanmak istemiyor. Bu suçluluk duygusunun altında yatan kültürel düşünce sistemi, aile baskısı, cinsel mitler ve korkular, cinselliğin vazgeçilmezlerinden biri olan seks oyuncakları kullanımını olumsuz bir şekilde etkiliyor. Fakat düşünülenin aksine, hem cinsel fanteziler hem de seks oyuncakları bilinçli bir şekilde kullanıldığında, aşırıya kaçılmadığı ve kimseye zarar verilmediği takdirde, çiftlerin cinsel hayatına pozitif yararlar sağlayabiliyor. CİSED Onursal başkanı Cem Keçe, tekdüze giden cinsel hayatın daha iyi olması için seks oyuncaklarının kullanımı hakkında merak edilenlere açıklık getiriyor.

Haberin Devamı

Cinsel hayatınızı renklendirmenin yolları

Seks oyuncakları ve seks oyunları

Her konuda olduğu gibi seks hayatının da monoton bir döneme girmesi beklenen ama kader olmayan bir durumdur. Yeter ki çift bu durumu alışkanlık haline getirmesin! Zaman zaman yaşanan tek düze hayat mücadelesi dâhilinde nasıl ki işten, evden, okuldan, aileden ve hatta çocuklardan bile soğutabiliyorsa, cinsel hayattan ve partnerden zevk alınmaması da olasıdır. Bu durumda yapılması gereken en önemli şey iyileştirme yöntemlerini öğrenip uygulamaya geçmek olacaktır.

Çiftler cinsel hayatlarını daha iyi bir noktaya getirebilmek için seks oyunları oynayabilirler ve seks oyuncaklarından faydalanabilirler. Eğer çiftin henüz bir seks oyuncağı yoksa ilişkilerine renk katmak için mutlaka bir tane almayı düşünmelidir. Çeşit çeşit toplar, kelepçeler ve kostümler, silikon dildolar, titreşimli vibratörler, penil oyuncaklar, cinsel isteği artırıcı spreyler, renkli, kokulu, geciktiricili, tırtıllı, halkalı, noktalı ve titreşimli prezervatifler hem daha çok zevk alabilmek hem de cinsel performansı artırmak için yapılması gereken en kolay ve hızlı değişim seçenekleridir. Deneyince farkı görmek mümkündür…

Haberin Devamı

BU OYUNCAĞI KİMSE ELİNİZDEN ALAMAYACAK!


Seks oyuncaklarını tanıyalım

Seks oyuncakları ve seks oyunları

Vibratör:

Kadın cinsel isteğini artırmak, boşalma ve orgazm olma süresini kısaltmak için hazırlanan bu aletleri ön sevişme sırasında çift kullanabilir. Böylece cinsel haz artmış olur ve daha doyurucu bir birliktelik yaşanabilir. Vibratör seçimlerinde daha çok ergonomik modeller tercih edilmeli ve kullanım sonrası temizliği yapılmalıdır. Ayrıca çiftler genital bölgenin hassas olduğunu, uzun süreli kullanımlardan kaçınılması gerektiğini ve bunun cinsel yaşamı renklendirmeye yarayacak bir araç olduğunu unutmamalıdır.

Ben Wa topları:

Antik Çin efsanelerinden günümüze kadar süre gelen ve kadın libidosunda hızlı bir artış sağlayan zevk topları hem vajina kaslarını güçlendirici hem de penetrasyona yani cinsel birlikteliğe hazırlayıcı bir araçtır. Bu topların kullanımı ön sevişmeden 20 ile 30 dakika öncesinde olmalıdır. Kadınların cinsel birleşme sırasında alacakları ve partnerlerine verecekleri zevk bir hayli artacaktır. Cinsel hayatı renklendirmek, özellikle kadın isteksizliğini gidermek için kullanılan yararlı bir seks oyuncağıdır.

Haberin Devamı

Kelepçeler ve kostümler:

Penetrasyon öncesi cinsel arzu ve istekleri artırmada kullanılan saten, pelüş, deri ve demir kelepçeler ve kostümler hem kadınlar hem de erkekler için oldukça heyecan veren ve tercih edilen cinsel aksesuarlardır. Bunlar sayesinde çiftler yatak odalarında köklü değişimler yapabilirler. Partnerlerin birlikte çok özel anlara imza atacakları bu aksesuarları gece boyunca kullanmaları mümkündür.
Silikon dildolar: Dokunuşu pürüzsüz ve hafif olan seks oyuncağını penetrasyon sırasında, cinselliği yeni boyutlarda yaşamak için çiftler kullanabilirler. Hem vajinal hem de anal kullanılan silikon dildolar sadece kadınlara değil erkeklerin cinselliğine ve cinsel keşiflerine ışık tutabiliyor.

Haberin Devamı

Azdırıcı spreyler:

Özellikle cinsel soğukluk yaşayan kadınlar için kullanımı kolay ve yan etkisi olmayan, içinde afrodizyak bulunan bir üründür. Neredeyse 3 saatlik bir performans sergilenmesini sağlayan azdırıcı spreyler hem kadınlar hem de erkekler için üretilmiştir. Performans, güven ve enerji veren özellikleriyle cinsel hayatınızı renklendirecek, çiftlerin istek ve arzularını tetikleyecek ürünlerin başında gelmektedir. Bu ürünlerin gerçek etkilerinden ziyada çiftlerin bu ürünlere yüklediği anlam ve beklenti seviyesi (plesebo etkisi) önem arz etmektedir.

Prezervatifler:

Prezervatifler artık sadece önlem amaçlı değil yatak odasını renklendirmek, boşalma ve orgazm süresini uzatmak ve cinselliği zevkli hale getirmek için çeşit çeşitler… Renkli, kokulu, geciktiricili, tırtıllı ve son olarak da halkalı prezervatifler de birer seks oyuncağı olarak cinsel hayattaki monotonluğu önlemek için üretildi. Hemen hemen herkesin bildiği prezervatifler dışında özellikle kadınların klitorisini uyaran ve elastik baloncuklu bir halka üzerinde bulunan, silindir şeklindeki titreşim motoru ile doyumsuz bir geceye çiftler merhaba diyebilirler.

Yazarın Tüm Yazıları