GeriSağlık Penisinizi ameliyatsız uzatabilirsiniz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Penisinizi ameliyatsız uzatabilirsiniz!

Penisinizi ameliyatsız uzatabilirsiniz!

Penis boyu ameliyatsız tedavi ile 4 ayda 1-4 cm civarında uzatılabilir.

50 yaş üstü erkeklerde sertleşme sorunuyla birlikte penis boyunda kısalma meydana geliyor. Yaşlılığın yanı sıra şeker hastalığına bağlı peniste plak oluşumu, sertleşme anında eğrilmeyle karakterize olan ’Peyronie’ hastalığı nedeniyle penis boyu kısalması sıklıkla karşılaşılan şikayetlerden.

KOLAY VE GÜVENLİ

Penisinizi ameliyatsız uzatabilirsiniz

Penis boyunu uzatmaya yönelik cerrahi girişimler zaman zaman tercih ediliyor, gerek cerrahi girişimin olası komplikasyonları gerekse de ameliyat sonuçlarının çok iyi sonuç vermemesi nedeniyle bu yöntem yaygın olarak kullanılmıyor. Bundan dolayı araştırmacılar, kolay ve güvenle uygulanabilir tedavi seçenekleri arayışına girdi. Yakın zamanda ’penis çekme’ cihazı olarak isimlendirilen aletlerin üretimine başlandı. Hasta ve hekimlerin kullanımına sunuldu.

4 AY SONUNDA 4 CM UZAYABİLİYOR

Penisinizi ameliyatsız uzatabilirsiniz

Penis, boyuna uygun olarak içine yerleştirilen bir cihaz tarafından ileri doğru olarak günün belli saatlerinde çekiliyor. Bu tedavi sırasında uygulanan çekme işlemi ağrısız olup, özel düzenek sayesinde penise zarar verilmesi söz konusu değil. Yakın zamanda İspanya’da yapılan bir çalışmanın sonuçlarına göre, günlük 8-12 saatlik çekme işlemi ile 4 ay sonunda penis boyunun 1-4 cm civarında uzadığı ortaya konuldu.

DHA

False