GeriSağlık Online diyet profilinizi uzman diyetisyenimiz çıkarıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Online diyet profilinizi uzman diyetisyenimiz çıkarıyor!

Online diyet profilinizi uzman diyetisyenimiz çıkarıyor!

Yaz mevsimine sayılı günler kala herkesi bir diyet telaşı sardı. Kimileri akşam yemeğini kesti, kimileri sıkı spora başladı, kimisi ise profesyonel destek alarak kış kilolarından kurtulmaya çalışıyor. Peki, diyetisyene gidemeyen ama uzman desteği ile zayıflamak isteyenler ne yapmalı?

Uzman Diyetisyen DENİZ BERKSOY tarafından hazırlanmış olan ÜCRETSİZ DİYET PROFİLİ sayfamız tam size göre...

Diyet yapmanıza rağmen bir türlü kilo veremiyor musunuz? Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyor ama diyetisyene gitmek için vakit bulamıyor musunuz? Sağlıklı ve istikrarlı bir kilo verme süreci için mutlaka bir diyet programına ihtiyaç vardır. İşte bunun için online desteği ve ücretsiz diyet programınızı biz bu sayfada sizlere sunuyoruz.

Online diyet profilinizi uzman diyetisyenimiz çıkarıyor

Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy tarafından hazırlanan soruları yanıtlayın, boyunuza, kilonuza ve yaşam tarzına göre online diyet programını sizin için biz yapalım. Verdiğiniz bilgilere göre vücut kitle indeksinizi (VKİ), günlük kalori ihtiyacınızı ve ideal kilonuzu öğrenecek, formunuza ve ideal kilonuza kavuşmak için en önemli adımlardan birini atmış olacaksınız.

Online diyet profilinizi uzman diyetisyenimiz çıkarıyor

Çıkan sonuca göre ideal kilonuzu, günlük harcamanız gereken kalori mikttarını, vücut kitle indeksinizi (VKİ) öğrenecek ve tüm bu verilere göre ücretsiz olarak 1 haftalık örnek diyet menüsüne ulaşacaksınız.

SİZ DE ÜCRETSİZ DİYET PROFİLİNİZİ ÇIKARMAK İÇİN TIKLAYIN

False