GeriSağlık Kansere ve gribe karşı nar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kansere ve gribe karşı nar!

Kansere ve gribe karşı nar!

Nar, vücuda alınan aşırı derecedeki toksik maddeleri anında detokse eder.

C vitamini açısından zengin ve antioksidan özelliği olan nar tüketerek hem kanserden hem de gribal enfeksiyonlardan korunulabilir.

Her mevsimin kendine özgü yiyecekleri vardır ve bunlar taze olarak tüketilmesi halinde o mevsime özgü hastalıklar başta olmak üzere birçok hastalığa karşı tedbir alınmış olunur.

Kışın özellikle C vitamini açısından zengin meyve ve sebzelerin tüketilmesi vücudun immün (bağışıklık) sistemini güçlendirir.

Kansere ve gribe karşı nar

KANSER HÜCRELERİNİ YOK EDER

Kışın C vitamini açısından oldukça zengin nar veya taze sıkılmış nar suyu tüketilmesi immün sisteminin direncini artırır. Ayrıca antioksidan özelliği olan A ve E vitamini de içeren nar, uzun vadede vücutta oluşabilecek kanser hücrelerini yok eder. Bu sayede insanlar nar tüketerek hem kanserden hem de gripten korunmuş olur.

 

Kansere ve gribe karşı nar
 

KIŞIN EN ÖNEMLİ MEYVESİ; NAR!

Gribe yakalanan insanlar da nar tüketmesi durumunda hastalığı daha kolay ve kısa sürede atlatabilir. Çünkü nar, immün sistemini çok kuvvetli tutan meyvedir. Zaten hastalıklar, vücudun savunma sisteminin zayıflaması ve zararlı maddelere karşı savaşamamasından kaynaklanıyor. O nedenle kışın en önemli meyvesinin nar olduğunu düşünüyoruz. Nar, vücuda alınan aşırı derecedeki toksik maddeleri anında detokse eder, ortadan kaldırır.

AA

[fotogaleri=1340]

False