GeriSağlık İlk buluşmada kadınların yaptığı 4 hata
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlk buluşmada kadınların yaptığı 4 hata

İlk buluşmada kadınların yaptığı 4 hata

Erkeklerle beraberken ekstra dikkatli olmakta yarar var çünkü bu asla büyümeyen çocukların nelerden alınganlık yapacakları asla belli olmaz. İşte ilk buluşmada kadınların yaptıkları hatalardan bazıları…

1- HESABI ÖDEMEYİ TEKLİF ETMEK

Bu davranış erkeğin aklını karıştırır ve ilişkinin ciddi mi yoksa bir arkadaşlık mı olduğu gibi anlamsız bir kuşkuya düşürebilir. Mümkünse başlarda modern ve eşitlikçi olmaktan uzak durun. İlişkinin ilerleyen safhalarında bu eşitlikçi halinizi gösterebileceğiniz birçok fırsatınız olacaktır ama şu an o zaman değil.

2- İLK BULUŞMADA SEKS

Hadi kabul edelim, en büyük aşkların bile nedeninden temelde seks dürtüsü yatar ve erkeklerde bu dürtü dolu bir depo gibidir. Bu özel durumu daha ilk buluşmada yaşayan bir erkek bir sonraki için size yapmakta olacağı tüm şovu erteleyebilir. Nasıl olsa içten içe istediği hediyeyi aldı. İlişkiye başlamanın en sağlam yolu biraz gizem ve merak yaratmaktır ve elinizdeki en güçlü silahı daha ilk bulaşmada harcamanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Basit düşünün.

3- GELECEK PLANLARI YAPMAK

Dediğimiz gibi karşınızdakini bir çocuk olarak görün ve mümkünse aklını karıştırmaktan uzak durun. En tehlikeli durumlardan biri de gelecek ile ilgili planlar yapmak ve onu buna zorlamaktır. Biliyoruz ki ilk tepkisi yapay bir gülümseme ve kaçacak delik aramak olacaktır. Bu buluşma onu tanıma, etkileme ve baştan çıkartma buluşması olsun. Bu güzel randevunuzun keyfini çıkarın, yiyin, için ve sonrasını hiç düşünmeyin. Emin olun o da düşünmüyor.

4- SÜREKLİ KENDİNİZDEN BAHSETMEYİN

İlk buluşmalar bir şov alanıdır ve bu alanın büyük bir kısmını karşınıza bırakmanız sizin için biraz baş ağrısı ve sıkıntıya yol açsa da ilişkinin ilerlemesi için iyi bir takdir olacaktır. Bırakın kendi hayatından, işlerinden, ailesinden ve başına gelmiş komik hikayelerden bahsetsin. Bütün bu sabırlı dinleyişin altına çekici bir gülümseme eklemeyi de unutmayın.

False