GeriSağlık Evlenme teklifi en çok 14 Şubat’ta ediliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Evlenme teklifi en çok 14 Şubat’ta ediliyor

Evlenme teklifi en çok 14 Şubat’ta ediliyor

Sevgililer Günü ve yılbaşı tercih edilen zamanlarda ön sırada.

Dugun.com site trafiği incelenerek oluşturulan verilere göre, çiftler en fazla Sevgililer Günü’nde ardından yılbaşı sürecinde evlenmeye karar veriyorlar. Sevgililer Günü, yazın evlenecek olan çiftler için bir başlangıç anlamı da taşıyor.

Site trafiğinin izlenmesiyle en çok evlenme teklifinin Sevgililer Günü ve yılbaşında yapıldığını ortaya çıktı. Sevgililer Günü, yaz aylarında nikah masasına oturacak çiftlerin düğün hazırlıklarına başlaması için de doğru zaman.

Dugun.com Genel Müdürü Emek Kırbıyık, bu özel günde evlenmeye karar veren çiftlerin hızlı davranmalarının önemli olduğunu ifade ederek, istenilen düğün mekanlarında yer ve uygun tarihin bulunması için geç kalmamak gerektiğini belirtiyor. Kırbıyık sözlerine şöyle devam ediyor: “Ramazan ayının ve ‘iki bayram arasında düğün yapmama’ geleneğinin önemsendiğini düşündüğümüzde, geriye sınırlı zaman kalıyor. Bu da çiftlerin istedikleri günde evlenme şanslarını en aza indiriyor. Bunun yanı sıra 14 Şubat’ın etkisiyle evlenmeye kısa sürede karar veren çiftlere yapılması gereken başka bir hatırlatma da dikkatli olmaları gerektiği yönünde… Bu site ile planlama yapan çiftlerin yaklaşık %10’unun bu süreç sonunda evlenmekten son ayda vazgeçtiği ve çiftlere maddi-manevi zarar verdiğini belirtmek gerekiyor.”

False