GeriSağlık Eşinizi şımartma yolları!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eşinizi şımartma yolları!

Eşinizi şımartma yolları!

Bu davranışlarla ilişkinize renk katabilirsiniz.

Şüphesiz eşinize onun mutlu olacağı davranışlarla yaklaşmak evliliğinize daha iyi gelecektir. Eşinizi birkaç küçük sürprizle şımartabilir ve ilişkinize renk katabilirsiniz. Bu davranışların getirdiği mutluluk ilişkinizdeki bağlılığı daha da güçlendirecektir. Unutmayın, siz ona ne kadar özel olduğunu hissettirirseniz partneriniz de size özel olduğunuzu hissedeceğiniz davranışlarda bulunur.

NOT BIRAKIN

Eşinizi şımartma yolları

Eşinize her gün olmasa da bazı sabahlar işe giderken not yazabilirsiniz. Renkli not kağıtlarının üzerine yazacağınız aşk sözleri ile eşinizin şımarmasını sağlayabilirsiniz.

İLTİFAT EDİN

Eşinizi şımartma yolları

Eşinizin erkeksi yönlerini dile getirmek ve iltifat etmek onun şımarmasını sağlayabilir. Yanında mutlu ve güvende olduğunuzu söylemek de ilişkinizi iyi boyutlara taşıyacaktır.

SEVDİĞİ YEMEKLERİ YAPIN

Eşinizi şımartma yolları

Bunu yapmak için bütün gününüzü mutfakta geçirmenize gerek yok. Eşinizi mutlu etmek için çeşit çeşit yemek hazırlamanız da her zaman işe yaramayabilir. Ancak sevdiği yemekleri yapmak eşinizin mutlu hissetmesini sağlar. Akşamları  film izlerken sevdiği atıştırmalıkları hazırlamanız da onu şımartabilir.

KAHVALTI HAZIRLAYIN

Eşinizi şımartma yolları

Ne demiş Cemal Süreya ‘Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.’ Bu sözdeki doğruluk payını da düşünürsek özenle hazırlanmış bir kahvaltı ilişkinize iyi gelebilir. Her gün birlikte kahvaltı yapıyor olabilirsiniz ancak bazı kahvaltılarınızın daha özel olmasını sağlamalısınız. Partnerinizi mutlu etmek için bu hafta sonu kahvaltıyı yatağına götürmeye ne dersiniz?

SEVİŞMEK İÇİN İLK ADIM SİZDE OLSUN

Eşinizi şımartma yolları

İlişkilerde eşitlik söz konusu olmalı. Sevişmek istiyorsanız bundan çekinmenize, utanmanıza gerek yok. Sevişme konusunda atacağınız ilk adım onun istekli olduğunuzu görmesini sağlar, bu da eşinizin hoşuna gidecektir.

False