GeriSağlık Erkeklerin yatak odası yalanları!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Erkeklerin yatak odası yalanları!

Erkeklerin yatak odası yalanları!

"İnan ilk defa başıma geliyor, daha önce hiç olmamıştı."


1- SADECE SARILIP UYUYACAĞIZ

Erkeklerin yatak odası yalanları

Sevişmeye başlamadan önce kadınların güvenini kazanmak ve onları ürkütmemek adına özellikle yeni başlayan ilişkilerde sıklıkla söylenen bir yalandır. Belki yatağa girerken gerçekten sadece uyumak amacıyla girebilir ama sonuç genelde böyle olmaz. Eğer onunla kesinlikle ilişkiye girmek istemiyorsanız sadece uyuma yalanına kanmayın. 


2- BU İLK KEZ BAŞIMA GELDİ

Erkeklerin yatak odası yalanları

Eğer partneriniz erken boşalma veya sertleşme sorunu yaşadıysa genelde “İlk kez başıma geldi, daha önce hiç böyle bir şey olmadı” savunması genelde asılsızdır. Erkeklerin çoğu hayatının bir döneminde erken boşalma ve ereksiyon sorunu yaşarlar ama bunu açıkça konuşmaktan çekinirler.


3- SEN VARKEN MASTÜRBASYONA İHTİYACIM YOK

Erkeklerin yatak odası yalanları

Erkeklerin çoğu ister yalnız olsun, ister sevgilisi olsun mastürbasyon yapar. Sizinle birlikteyken mastürbasyon yapmadığını söylüyorsa yalan söyleme ihtimali çok yüksektir. 


4- SEKS BENİM İÇİN İKİNCİ PLANDA

Erkeklerin yatak odası yalanları

Tabii ki çok aşık olanlar, sonsuz bir aşkla seven erkekler var ama "seks benim için önemli değil" demek erkekleri daha masum ve çok aşık gösterdiği için başvurulan yalanlardan bir tanesi. Kaç erkeğin bunu içten söylediği tartışılır. Seks de aşkın bir parçası ve partneri ile seks yapmak istemesi gayet doğal. Bu nedenle  "seks benim için önemli değil" diyen erkek sizi etkilemek için yalan söylüyor olabilir.


5- SANA ÇOK AŞIĞIM

Erkeklerin yatak odası yalanları

Partneriniz size gerçekten aşıksa bile yatak odasında bunu söylerken bazen masum olmayabiliyor. Duygusallıktan yararlanarak size daha fazla yaklaşmak, “Başım ağrıyor” gibi sözlere ortam hazırlamamak için "Sana çok aşığım" dedikleri zamanlar da oluyor.

SEKS İÇİN UYGUN ORTAM NASIL OLMALIDIR?

False