Tufan Cansever
Tufan Cansever
Tufan Cansever

En iyi uyku ilacı, zihninizdeki huzur

Çağın en büyük ihtiyacı “uyku”yu bir de tamamlayıcı tedavi yöntemleriyle de ilgilenen Beyin Cerrahı Doç.Dr.Tufan Cansever’e sorduk.

Haberin Devamı

Üzerimizdeki ağırlıklardan kurtulmaya yardımcı olan en önemli kuvvet, düzenli akışını sağladığımız enerjimizde gizli. Gerekli seanslarla düzenlenen enerjimizle ve algı değişim teknikleriyle, zihnimizi meşgul eden düşüncelerimizin sesini kısarak, kabus olabilecek bir geceyi huzurla uyuyarak geçirmek elimizde.

BİOENERJİ NEDİR VE UYKUYA NASIL BİR KATKI SAĞLAR? 

En iyi uyku ilacı, zihninizdeki huzur

Bioenerji; tüm canlılarda bulunan, çevresel ve duygusal uyaranlara rağmen, bedenimizin düzenli şekilde işlemesini sağlayan enerji türüdür. Özellikle psikolojik rahatsızlıklarda bioenerji ve algı değişiminin yeri oldukça değerlidir. Söz konusu “uyku” olduğunda vücuttaki tüm enerji akımının düzenlenmesi, zihnin açılması ve tüm bedenin negatif enerjiden arınması kuşkusuz uykuyu deliksiz kılan faktörlerin başında gelir. 

Haberin Devamı

UYKU DÜZENİ KAÇ BİOENERJİ SEANSIYLA SAĞLANIR?

En iyi uyku ilacı, zihninizdeki huzur
 

Çekilen sıkıntının süresine ve ağırlığına bağlı olarak üst üste yapılan üç ila beş seansta uyku düzenini oturtmak mümkün. Bu seansları belirli zaman aralıklarında tekrar etmek tedavinin kalıcı olmasını sağlayacaktır.

BİR BEYİN CERRAHI OLARAK TAMAMLAYICI TEDAVİ YÖNTEMLERİNE NASIL BAKIYORSUNUZ?

Bana kalırsa, tamamlayıcı tıbbın gücünden en fazla faydalanması gereken kişiler hali hazırda sağlık sektörü çalışanları olmalı. Bu adı üstünde “tamamlayıcı” tıp. Elbette aslolan, klasik tıp tedavisidir. Bunun yanında devam eden “algı değişimi” ve “bioenerji” uygulamaları çok daha hızlı ve kalıcı çözümler sağlar. Asıl iyileşme beynimizde, beynimizden hasta olan bölgemize gönderilen enerjide saklı. Bioenerji seansıyla düzenlenen enerji akımı birçok hastalığın tedavisinde klasik tıbba katkı sağlamıştır ve sağlamaya da devam edecektir.