GeriSağlık Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Cinsel hayatınızdaki monotonluğa son verin!

Cinsel hayattaki monotonluk, cinsel isteksizliğe sebep olur. Bu durum, farklı tenlere başvurma içgüdüsünü beraberinde getirerek ayrılıklara veya aldatmalara neden olabilir. Partnerinize sahip çıkmak istiyorsanız ilk adımı siz atın. İşte, size bugün çılgın bir seks yapmak için 5 öneri!

1- YATAK ODANIZDA BOY AYNASI BULUNDURUN

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Partnerinizi boy aynasının önüne getirin ve onunla küçük oyunlar oynayın. Sizi farklı şekillerde görebilmesini sağlayın. Onun ve kendinizin kıyafetlerini yavaşça çıkarın ve onu yavaşça öpün. O tatmin olmaya başladığı sırada, ona çok zevk aldığınızı ve çok hoş biri olduğunu söyleyin. İkili haz alma, partnerinizi mutlu edecektir.

2- ONU VÜCUDUNUZA YÖNLENDİRİN

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Pek çok kadın bu yüzden sahte orgazm taklidi yapıyor. Bu durum onların suçu değil. Erkeklerin orgazm olmaları oldukça basittir. Siz daha üstünüzü çıkarmadan orgazm olabilirler. Fakat sizin orgazm olabilmeniz ekstra çaba ve daha fazla zaman ister.  Ön sevişme esnasında vücudunuzun hangi bölümüne dokunmasını istiyorsanız partnerinizi oraya yönlendirin. Unutmayın; taklit yapmak, seks hayatınız için bir engeldir. İlk başta utanabilirsiniz. Fakat şundan emin olun, erkeklerin emir verilmesinden hoşlandığı tek yer yatak odasıdır. Ona ne yapması gerektiği konusunda yardımcı olursanız, sorgusuz sualsiz size uyacaktır.

3- KIYAFETLERİNİZİ TAMAMEN ÇIKARMAYIN

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Gençken aceleyle çabukça sevişmeye çalıştığınız zamanlarınız oldu mu? Pantolonların üzerinizde kaldığı, gömleklerin birkaç düğmesinin açık olduğu zamanlar... Hatta zaman kaybetmemek için sutyeninizi kendinizin çıkardığı zamanlar. Birazcık yaşlanmanız, heyecanınızı kaybetmeye sebep değil. Artık birilerine yakalanma korkusu olmayabilir, fakat çocuklarınıza yakalanabileceğinizi unutmamışsınızdır umarım. Bugün çocuklarınız oyun oynarken, evin herhangi bir yerine kaçıp sadece gerekli olan neyse onu çıkarıp seks yapmaya başlayın. Gerektiği kadar çıplak olmak, tamamen çıplak olmaktan daha fazla zevk verebiliyor. En güzeli de, çocuklarınız koşarak yanınıza geldiği sırada, hızlı bir şekilde giyinip hiçbir şey olmamış gibi davranabilecek olmanız!

4- DANS EDİN

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Güzel iç çamaşırlarıyla ve topuklu ayakkabılarla bir nevi şov yapın. Karşısına geçin ve şarkılar söyleyerek dans edin. Dans ederken olgunlukla sempatiklik arasındaki bağı koparmayın. Karşısında bir çocuk gibi değil, olgun ve sempatik görünün. Onun da sizinle birlikte dans etmesini sağlayın. Unutmayın, erkekler kadınları bu şekilde izlemeye bayılırlar.

5- EROTİK FİLMLER İZLEYİN

Çılgın bir seks hayatı için 5 öneri

Partnerinizle birlikte erotik filmler izleyerek veya erotik kitaplar okuyarak yeni heyecanlar keşfedebilir, beğendiğiniz kısımları kişiselleştirebilir ve canlandırabilirsiniz. Bu şekilde hem partnerinizle güzel bir cinsel hayat elde edersiniz, hem de birlikte seks dışında farklı uğraşlar edinebilirsiniz.

False