Gökhan Hacıibrahimoğlu
Gökhan Hacıibrahimoğlu
Gökhan Hacıibrahimoğlu

Bu yöntem tek seansta sigara bıraktırıyor

Üstelik herhangi bir ilaç takviyesi de yok.

Haberin Devamı

Sigarada bulunan karbon monoksit, nikotin, katran gibi zararlı maddeler akciğer kanseri başta olmak üzere, solunum sistemi hastalıklarından olan kronik bronşit ve amfizem gibi hastalıklara neden olur. Sigara içenlerde akciğerlerin doğal savunma sistemi bozulur, bu da enfeksiyona yakalanma riskini artırır. Hastalıklara karşı önlem almak için öncellikle sigaranın bırakılması gerekir.

BİOREZONANS MORA TERAPİ YÖNTEMİ NEDİR?

Vücudun kendiliğinden yaydığı frekans kodlarını esas alan biorezonans tedavisi; hastanın zihinsel, ruhsal ve bedensel koşullarını bir bütün olarak ele alır. Kişiye özel tedavi programı uygulanan yöntem, bitkisel, kimyasal ya da sentetik herhangi bir ilaç takviyesi yapılmadan biorezonans cihazıyla uygulanır. Bu tedavi sadece sigara bıraktırmada değil, aynı zamanda alerji tedavisi ve kilo kontrolünün sağlanmasında da kullanılır.

Haberin Devamı

Bu yöntem tek seansta sigara bıraktırıyor

TEK SEANSTA SİGARA BIRAKILABİLİYOR

Biorezonans mora terapisinde hasta son sigarasını içerek terapiye giriyor. Hasta, terapi sırasında rahat bir koltuğa oturuyor. Kullanılan özel bir cihaz ile el ve ayaklarından elektromanyetik dalgalar uygulanıyor. Herhangi bir ağrı sızı hissedilmeyen bu yöntem, kişide rahatlama ve sakinlik sağlıyor. Biorezonans mora terapi aynı zamanda vücutta biriken katran ve karbon monoksitin atılmasını da sağlıyor. Vücudun daha hızlı temizlenmesi için ilk 3 gün bol su içilmesi tavsiye ediliyor.

KİMLERE UYGULANIYOR?

Biorezonans mora terapi; 40 yaş üstü sigara kullanan, başta ailesinde kanser öyküsü bulunan yani akciğer kanseri olma riski taşıyan herkesin destek alması gereken bilimsel bir tedavi seçeneğidir. Uzun süredir sigara kullanan, nikotin bağımlılığı seviyesi yüksek olan, diğer yöntemlerle sigarayı bırakamayan kişiler yaklaşık 50 yıldır kullanılan bu terapi ile sağlıklı bir yaşama adım atabilir.