Botoks ile hangi estetik işlemler yapılır?

Botoks enjeksiyonu göz çevresindeki kaz ayakları, kaş arası ve alın bölgesi kırışıklıkları tedavisinde oldukça etkili bir tedavi yöntemidir.

Haberin Devamı

Tüm dünyada hem kadınlar hem de erkekler arasında uygulanan en iyi ameliyatsız estetik işlemdir. Bu işlem sadece alanında uzman cerrahlar ve klinik ortamda gerçekleştirilmelidir.

Botoks kullanım alanları

Botoks enjeksiyonu kas spazmı kontrolü, koltukaltındaki aşırı terleme ve estetik tedavi olmak üzere üç ana amaç için kullanılır. Yüzünde kırışık ya da kırışık oluşma potansiyeli olan herkes için uygundur. İşlem yaklaşık 10 dakika sürer. Botoks enjeksiyonu sonrası cildin yaklaşık 3 ile 6 ay kadar daha pürüzsüz ve daha genç görünmesini sağlar. Enjeksiyonunun etkilerinin ortaya çıkması için birkaç gün beklenmesi gerekir.

Botoks estetiği, kaşlarınızın arasındaki yorgun, mutsuz veya kızgın bir görünüme neden çizgilerin (kaş çatma çizgileri olarak da bilinir) geçici olarak yumuşatılması için kullanılır. Bununla birlikte, çoğunlukla yatay alın çizgileri, kaz ayakları, ağız köşelerindeki gülümseme çizgileri ve dudak çevresindeki sigara içicisinin çizgilerinin yumuşatılmasında da kullanılır.

Haberin Devamı

Botoks enjeksiyonu 18 ile 65 yaş arasındaki kişiler için uygundur. Botoks enjeksiyonuna alerjiniz olup olmadığını test etmelisiniz. Enjeksiyon alanında cilt enfeksiyonu veya başka bir durumunuz olmaması gerekir. Botoks estetiği ile cilt kırışıklıkları, burun estetiği, kaş kaldırma estetiği, göz kapağı düşüklükleri tedavi edilebilir. Hamile ve emziren kadınların bu süre içinde botoks enjeksiyonu tedavisi yaptırmamaları gerekir.

Sevgiyle kalın.

Yazarın Tüm Yazıları