Hüseyin Küçük
Hüseyin Küçük
Hüseyin Küçük

Yılbaşı gecesi bedeninizi ince gösterecek ipuçları

Yılbaşı gecesi vücudunuzu daha ince gösterecek kıyafet hilelerini biliyor musunuz? İşte yılbaşı gecesi daha ince görünmenin yolları...

Haberin Devamı

“Tamamen fit vücuda sahipseniz kıyafet seçmek kolay ama büyük bedenlerin işi daha zor” diyen  Moda Tasarımcısı Hüseyin Küçük, kilolu bayanlar için yeni yıl gecesi ince görünmenin sırlarını paylaşıyor.

Yeni yılda yeni bir ‘ben’ yaratmak istiyorsanız iş sadece kıyafetle bitmiyor. Makyaj, saç modeli ve aksesuarlara kadar bütünlük içinde olmalısınız. Saç renginizin mutlaka teninizle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. 2018’de daha doğal saçlar yine ön planda olacak. Şal ve fular gibi aksesuarlarla iri yüzükler, büyük saat ve bileklikler çok hoş duracaktır. Sırt dekoltesi yine yeni yılda çok karşılaşacağımız bir ayrıntı. Canlı ve renkli bir kıyafet tercih ediyorsanız, mutlaka pastel renklerde bir makyajla tamamlamalısınız.

BEDENİ OLDUĞUNDAN DAHA ZAYIF GÖSTERECEK ÖNERİLER

  • Vücudunuzun beğendiğiniz detaylarını ön plana çıkarın. Her kadının bedeninde mutlaka çok beğendiği bir nokta vardır. Büyük bedende genelde bu nokta, bacaklar ve omuzlardır.
  • Büyük desenlerin kişiyi daha kilolu gösterdiği düşüncesi tamamen yanlış bir anlayış. Kıyafette önemli olan kuplardır. Vücut anatominize uygun tasarımlar seçerseniz hiçbir desen sizi daha kilolu göstermez.
  • Vücudu sıkan değil, saran kaliteli iç çamaşırları kullanın. 
  • Sert kalın kumaş değil, akan kumaş tercih edin.
  • Yakalar boğazı sıkmamalı rahat olmalı. 
  • Kıyafet vücut hatlarını sevmeli, vücut kıyafetin içine girmek için uğraşmamalı. 
  • Kalın bacaklı bir bayansanız ve tayt ya da mini elbise giyecekseniz mutlaka uzun pelerin veya şifon şal ile kıyafetinizi süslemelisiniz.