GeriKişisel Bakım Yaza hazırlık tüyoları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yaza hazırlık tüyoları

Yaza hazırlık tüyoları

Daha güzel ve bakımlı görünmek için bu önerilere kulak verin!

Kışın kullanılan nemlendiricilerin yaz için uygun olmadığını söyleyen Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Op. Dr. Belma Şahin yaza giriş yaptığımız bu dönemlerde ne daha güzel görünmek için ufak tüyolar verdi.

Tatil, deniz ve bronzlaşma hayalleri kurmaya başladığımız şu günlerde tüm kadınları saran bir korkulu rüya var; daha da güzel görünmek… Kışın tüm yorgunluğunu üzerimizden atarak tatile daha yüksek bir enerji ile girmek ve daha da güzel görünmek için size birkaç küçük tüyo verelim.

MEVSİM GEÇİŞLERİ HER ZAMAN CİLDİ KURUTUR

Isı değişimleri cildin kurumasını ve yaşlanmasını sağlar. Bu dönemlerde cilt tipinize uygun bir nemlendirici seçmelisiniz aynı zamanda yaşlanma karşıtı özelliği de olursa çok daha faydalı olacaktır. Unutmayın, kışın kullanılan nemlendiriciler yaz için uygun değildir. İçerisinde A,C,E vitaminleri olan nemlendiriciler aynı zamanda güneşin tahrip edici etkisini de tolere edecektir.

Yaza hazırlık tüyoları

DOLGU UYGULAMASI İLE TATİLE DAHA GENÇ BİRİ OLARAK GİDEBİLİRSİNİZ

Tatil öncesi en fazla yaptığım estetik uygulamaların başında dolgu uygulamaları gelir. Yaşlanmanın ve yerçekiminin de etkisiyle yüz ovalimizi kaybetmeye başlarız. Kırışıklıklarımız ve hatta cildimizin rengi bile zamana yenik düşer. Kaz ayakları, gülme çizgileri, dudak dolgunluğunun azalması, dudak kenarlarının kırışması, göz kapaklarının aşağıya sarkması, gözaltı morlukları ve çöküklükleri, cilt renginin solması gibi durumlarda beden saatinizi çok kısa sürelerde geri alabiliyoruz.

DAHA PARLAK VE IŞILDAYAN SAÇLAR İÇİN MEZOTERAPİ…

Tatil öncesi saçlarınızın daha parlak ve daha canlı görünmesini sağlayabiliriz. Saç mezoterapisi ile saç dökülmeleri engellenebilir, saçlarınız daha parlak ve sağlıklı görünür. Saç mezoterapisinde, saç dökülmesini önleyen, yeni saç çıkışını uyaran ve saçları besleyen vitamin, mineral, aminoasit ve dolaşım artırıcı ajanlar saç köklerine verilir. Böylece beslenen, güçlenen köklerden çıkan saçlar daha parlak, kalın ve güçlü olur.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Op. Dr. Belma Şahin

False