Yaşam ışıltısını kaybetmeyin, Paris ışıltısı ile sürdürün!

Yüzünüze makyaj bile yapmadan genç ve dinamik görünmek mümkün müdür? Son günlerde adını sıkça duymaya başladığınız “Paris Işıltısı” hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz?

Haberin Devamı

Paris ışıltısı nedir?

Paris Işıltısı’nda (NCTF 135 HA), nemlendirici özelliğe sahip hyaluronik aside ek olarak 59 cilt canlandırıcı etken bulunur. Hyaluronik asit, 12 adet vitamin kolajen sentezini uyarıp, serbest radikalleri nötralize eder. İçerisinde yer alan 24 adet aminoasit proteinlerin elastin ve kolajen üretimine yardımcı olur. Bu sayede koenzimler ile nükleik asitler, metabolik reaksiyonları uyarır. Mineraller hücre metabolizmasındaki dengeyi sağlarken, içeriğinde bulunan antioksidanla serbest radikallerle bir savaşa girer. Bu sürecin sonunda cildiniz eskisinden daha canlı, parlak, genç ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

PARİS IŞILTISIYLA NE HEDEFLENİYOR?

Paris Işıltısı aslında yeni nesil anti-aging temelli bir mezoterapi içeriğidir. Yıpranmış ve elastik yapısını kaybetmiş ciltlerde görünümü hafifletmek, cildin canlılığını ve parlaklığını artırmak için sıkça kullanılır. Cilde yoğun nem vererek, pürüzsüz ve daha parlak bir görünüm kazandırmak amaçtır. Güneş ışınlarına bağlı ultraviyole hasarını da onarabilen, hücresel yaşlanmayı da geri çeviren iyi bir tedavi şeklidir.

Haberin Devamı

PARİS IŞILTISI NERELERE UYGULANABİLİR?

Bu tedavi hem yüz hem de vücutta rahatlıkla uygulanabilir. Boyun, dekolte, el ve kollar gibi yaşlanma belirtilerinin görüldüğü noktalarda çözüm sunar. Yaşla beraber pek çok kadının kollarının iç kısmında meydana gelen çizgilerde, bu bölgedeki ince deriyi gençleştirmede de etkili bir tedavidir. Bunun dışında yine vücuttaki sorunlu yerlerden olan karın ve iç bacaklara da uygulanabilir. Ayrıca yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü yerlerden biri olan göz çevresi için de uygun bir yöntemdir. Göz çevresindeki ince çizgileri hafifletmek, göz çevresine daha parlak ve daha taze bir görünüm vermek için etkili bir tedavi şeklidir.

PARİS IŞILTISI NE KADAR SÜRE UYGULANMALIDIR?

Paris Işıltısı için toplam 5 seans yeterli olacaktır. İlk seansın ardından, genelde ikinci ve üçüncü seans 15 gün arayla uygulanır. Dört ve beşinci seans içinse 1 ay ara yeterli olacaktır. Cildin ışıldaması ancak bu seanslardan sonra görülmeye başlanır.

Uygulama sonrası morluk ve ödem endişesi yaşayan kişiler için özel tasarlanmış nanosoft özelliği sayesinde bu endişe de ortadan kalkar.

Haberin Devamı

Paris Işıltısı uygulaması sırasında nelere dikkat edilmelidir?

  • Hematom gelişmemesi için kadınlarda adet döneminde uygulama yapılmamalıdır.
  • Uygulamadan en az 1 hafta önce aspirin kullanımı kesilmelidir.
  • Uygulama sırasında ürün yavaş enjekte edilmelidir.
  • Uygulama sonrası antibiyotikli kremler 3 gün boyunca mutlaka kullanılmalıdır.
Yazarın Tüm Yazıları