Vücudunuzla barışmak için zamanı ertelemeyin!

Memeler, dişiliğin en önemli sembolüdür. Kadınların estetik olarak sahip olduğu en gözde güzelliklerden biri olan memeler zamanla formsal değişimlere uğrayabiliyor. Memeler doğum sonrasında bebeğin beslenmesi için hayati ve fonksiyonel bir role bürünüyorlar. Peki bu rolün bir bedeli yok mu? Elbette var! Kilo alıp verme, gebelik sürecinde emzirme ve süt bezlerinin çalışması, hormonal değişiklikler, genetik yatkınlık gibi sebepler memelerin formunun kaybına hatta ileri derecede deformasyonlara sebep olabiliyor.

Haberin Devamı

Meme formunu kaybetmek kadınlarda öz güven kaybı, sosyal hayata katılımın azalması ve hatta yaşam kalitesini azaltacak düzeyde değişikliklerin olması gibi durumları da beraberinde getiriyor. Yer çekimine ve bu etkilere doğal yollarla karşı koyamasak bile, plastik cerrahlar imdadınıza yetişiyor. Memelerin form kaybetmeye başlamasını durduramasak bile zamanın etkilerini tek bir ameliyatla giderebilmek çoğu zaman mümkün oluyor.

Meme ameliyatları birçok başlık altında inceleniyor, genellikle meme dikleştirme ameliyatlarıyla sarkma sorunları ortadan kaldırılır.

MEMELER AMELİYAT SONRASI ESKİ FORMUNDAN DAHA DA İDDİALI HALE GELEBİLİYOR 

Günümüz teknoloji çağında gelişmiş ameliyat teknikleri ile işler daha da kolaylaşıyor. Kendi dokularınızın yeniden şekillendirilmesi, yetersiz olması durumunda ise kullanılan meme protezleri size istediğiniz görünümü sağlıyor.

Haberin Devamı

Her güzelliğin bedeli var tabii; ameliyat sonrası iş hayatına kısa bir ara verilmesi, iyileşme sürecinde bazı kısıtlamalar ve ameliyat sonrası izleri. Fakat destekli sütyenleri bir kenara atıp özgürlüğün tadını çıkarttığınız ilk andan itibaren tüm olumsuzlukların uçup gideceğine emin olabilirsiniz!

Vücudunuzla barışmak için zamanı ertelemeyin, unutmayın ki; hayat nasıl geçeceği planlanırken geçip giden şeydir.

Yazarın Tüm Yazıları