GeriKişisel Bakım Vücudu daha ince gösteren bikini mayo modelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Vücudu daha ince gösteren bikini mayo modelleri

Vücudu daha ince gösteren bikini mayo modelleri

Yazın kumsalda bikinilerini giyip güneşlenmek, incecik görünmek tüm kadınların bütün kış en büyük hayalleri arasında yer alır. Bunun için de kilo verme hazırlıklarına kış ayından başlarlar. Ağır diyetler, yürüyüşler, koşular, pilatesler derken çoğu kadın başarılı olurken kimi de iradesine yenik düşer ve istediği beden ölçüsünü yakalayamaz. Bunun için artık çok da üzülmemek gerekiyor. Çünkü doğru bikini ve mayo seçimiyle olduğunuzdan daha zayıf görünebilirsiniz. İşte vücudunuzu daha ince gösterecek bikini modelleri...

Kalçalarınızın daha ince görünmesini istiyorsanız şortlu veya etekli altlar tercih etmekten kaçının. Bu modeller dikkati kalça kısmına toplayarak kusurları belli eder.

Desenli bikiniler seviyorsanız bu tür modelleri sadece üst kısımda tercih edin. Alt kısmın ise düz ve koyu renkler olmasına özen gösterin. Bu sayede kimse kalçalarınızın büyüklüğünü fark etmeyecektir.

Göbeğinizden dikkatleri uzaklaştırmak için parlak renkli bikinileri tercih etmeyin. Düşük belli alt modeller yerine yüksek bel olanları veya göğüs kısmı derin V şeklinde olan bikinileri tercih edin.

Sırt dekoltesini ön plana çıkaran modellerden uzak durun. Bu modellerin kumaşları diğer modellerinkine göre daha sıkıdır. Bu nedenle vücudunuzda depolanmış yağ bu modellerin içinde sırt kısmında görünebilir. Bu modeli tercih etmek yerine toparlayıcı özelliğe sahip mayoları tercih edebilirsiniz.

Bacaklarınızın olduğundan daha ince görünmesi için de bacak kesimi olan bikini modellerine göz atın.

Karışık desenli modelleri tercih etmek yerine çizgili modeller tercihiniz olsun. Karışık desenler daha çok kilolu gösterecek ve vücut tipinizle ilgili hatalara düşürecektir.

İllüzyondan taraf olun. Bunun için farklı kesimli modelleri veya zikzakları tercih edebilirsiniz. Bu sayede göz yanılması yaşanacak ve bedeninizdeki fazlalıklar anlaşılmayacaktır.

Büyük bir kalça ve küçük göğüslere sahipseniz bunun için göğüs dekoltesine sahip mayolar tercih edin. Bu sayede göğüsler ve kalça aynı oranda görünecektir.

False