GeriKişisel Bakım Vaser 4D ile kum saati bedenler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Vaser 4D ile kum saati bedenler

Vaser 4D ile kum saati bedenler

Operasyon hakkında tüm detaylar...

Vaser 4D tekniğinin, vaser olarak bilinen ultrasonik liposuction işleminin en son yeniliği olduğunu belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Karacalar yöntemin, estetikte yeni bir tedavi olduğunu söyledi ve kum saati bedenler konusunda soruları yanıtladı.

KUM SAATİ BEDEN NASIL YAPILIYOR?

Bunun için Vaser 4D teknolojisi kullanılıyor. Öncelikle bel ve karından maksimum yağ olabildiğince kansız ve koruyarak alınıyor. Bu teknolojide yağ önce içerde parçalanıyor, sonra kolayca çekiliyor. Deri altı damarlar ve bağ dokusu olabildiğince korunduğu için işlem sonrası sarkma ya da düzensiz iyileşmeyi de önlemiş oluyor. Kas yapısı gelişmiş kişilerde spor yapmış gibi bir beden silüeti de oluşturmak mümkün. Çıkan yağlar mikrofat tekniğine uygun kalçaya enjekte ediliyor.

İŞLEM SONRASI İYİLEŞME NASIL?

Dikişsiz ve dokuları koruyucu bir işlem olduğu için klasik yöntemlere göre iyileşme daha hızlı. Korse giyilen bir dönem var. Sonuç hemen görülebilir. Tam olarak oturması birkaç ayı bulur.

KALÇALARA VERİLEN YAĞ KALICI MIDIR?

Bu yöntemle alınan ve mikrofat tekniğine uygun verilen yağ hücre enjeksiyonlarında tutan hücre sayısı çok daha yüksek ve kalıcı.

BU YÖNTEM İLE NE TÜR KAZANÇLAR SAĞLANMIŞ OLUYOR?

Beden silueti olumlu olarak değişir. Kişiye daha genç bir görüntü verir. Hiçbir yabancı madde kullanılmadan beden doğal bir şekilde şekillendirilmiş olur. Bel ve kalça oranı ile bel-kalça açısı ideal sınırlarda oluşur. Bütün bunlar düşünüldüğünde vaser 4D ile kum saati beden formunun oluşturulması aslında beden heykeltıraşlığıdır.

False