GeriKişisel Bakım Türk kahvesi ile doğal peeling nasıl yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Türk kahvesi ile doğal peeling nasıl yapılır?

Türk kahvesi ile doğal peeling nasıl yapılır?

Temiz ve saf güzelliğinizi ortaya çıkaracak doğal peeling uygulaması...

Asırlar boyu severek içtiğimiz, tiryakisi olduğumuz Türk kahvesiyle artık peeling yapıp, yüz soyma işlemini gerçekleştirebileceğiz. Yüzünüzdeki yıpranmış, ölü deriden kurtulmak için kullanabileceğiniz bu tarif yüzünüzü tıpkı bir bebek cildi gibi yapacak, kan dolaşımını hızlandırması sayesinde yüzünüz kendini yenileyecek. Suratınızdaki izlerin ve siyah noktaların da geçmesini sağlayan bu maske çok kolay yapılıyor.


HAZIRLAMA AŞAMASI

Bir yemek kaşığı kahve telvesi ve yarım yemek kaşığı zeytinyağını bir kap içine koyun ve güzelce karıştırın. İçtiğiniz kahvenin telvesini uygulayacağınız için kahvenin şekerli olmaması gerekir.

Türk kahvesi ile doğal peeling nasıl yapılır


UYGULAMA AŞAMASI

Karıştırdığımız kahve telvesi ve zeytinyağını bir krem sürer gibi yüzünüze masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika masaj yapmaya devam edin, 10 dakika beklettikten sonra yüzünüzü bolca su ile temizleyin.

 

Türk kahvesi ile doğal peeling nasıl yapılır
 

Aynı zamanda içtiğiniz kahvelerin telvelerini kabın içinde biriktirerek buzdolabında saklayabilirsiniz. Duş alacağınız zaman tüm vücudunuza peeling uygulayabilirsiniz. Vücutta kullanımda bir kese yardımı ile sürebilirsiniz.


Yağlı veya kuru cilde sahip olanlar için haftada 1 kez, hassas cilde sahip olanlar için haftada 2 kez uygulayabilir.

Türk kahvesi ile doğal peeling nasıl yapılır

 [fotogaleri=225] 

False