Tombul yanaklara elveda! Ameliyatsız yanak inceltmek mümkün

Sağlıklı bir cilt herkesin hayali. Son yıllarda kadınlar mükemmel bebek cildini aramaktan vazgeçti. Her yaşın ayrı güzelliği var. Olanı kabul etmeli, temiz ve sağlıklı görünmeli. Dinlenmiş bir görüntü olmalı hedefimiz. Yaşının iyisi olmak, çizgileri yok etmek uğruna kötü görüntülerden vazgeçmek en doğrusu oldu. Sert yapılan botokslar bilinçsizce şişirilen yanaklar, dudaklar, komple boyalı kaşlı kişileri daha az görmeye başladık.

Haberin Devamı

Yıllardır birçok kişi kilolu gösteren yüz hatlarından rahatsız. Spor yapıyor, incecik oluyor ama yüz incelmiyordu. Tabi hızla gelişen güzellik sektöründe bunun da çözümü var. Hollywood yıldızlarının ince ve keskin yüz hatlarına sahip olmak isteyen kişiler yanak inceltme operasyonlarına başvuruyor.

Çok zayıf kişilerde bile yanak yağları fazla olabilir. Yüz, yuvarlak ve tombuldur. Bunun nedenlerinden biri de “Bichat” adı verilen yağ yastıkçıkları bazı kişilerde olması gerekenden fazladır. Kilo alma dönemlerinde daha da büyüyen, yüze yuvarlak görüntü veren bu yağ yastıkçıkları ameliyat ile çıkartılabilir, yüz daha ince görünebilir.

Tombul yanaklara elveda Ameliyatsız yanak inceltmek mümkün

Haberin Devamı

AMELİYATSIZ YANAK ESTETİĞİ NASIL YAPILIR?

Operasyondan çekinenler ve buna zaman ayıramayanlar için yepyeni bir ameliyatsız yanak İnceltme uygulaması da ülkemizde kullanılmaya başlandı. Ameliyatsız yanak inceltme uygulaması ağız içinden yapılır. Radyofrekans ile ağız içinde her iki yanağı da tombul gösteren “Bichat” yağ yastıkçıklarına ağız içinden bir cihaz yardımı ile işlem uygulanır. İşlem ağız içinde kaşık görünümlü, kişiye özel (tek kullanımlık) proplar ile gerçekleştirilir. İşlem ağız içine yerleştirilen özel prop ile her yanak için 10 dakika uygulanır. Cihaz ile o bölgede kontrollü bir ısı sağlanır. Yağ yastıkçıkları bir miktar erime gösterirken aynı anda artan kolajen ile incelme ve sıkılaşma sağlanır. Uygulamalar sonrası yüz daha ince ve hoş görünür.

Uygulama acısızdır. Sosyal hayatı etkilemez. Anestezi veya ağrı kesici kullanılması gerekmez. İşlem 2-3 seans uygulanır. Yüz de V şekli isteyenler için bu uygulama ile birlikte hekim, kişinin yüz oranını sağlamak için çene ucu dolgu, elmacık kemiği dolgu uygulaması da yapabilir. Kişinin yüzü yağ yastıkçıkları dışında geniş ise bazı kişilerde diş sıkmaya bağlı fazla büyüyen massater kasına da botoks uygulaması yapılarak o bölgenin de incelip yüzün V şeklini alması sağlanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları