GeriKişisel Bakım Sevgililer günü öncesi güzelleşme planı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgililer günü öncesi güzelleşme planı

Sevgililer günü öncesi güzelleşme planı

İşte uygulayabileceğiniz 3 günlük diyet listesi!

Peki, 14 Şubat tarihine tam olarak nasıl hazırlanmanız gerektiğini biliyor musunuz? Sevgiliniz yoksa da dert etmeyin, kendinizi çok sevin ve tüm bu önerileri kendiniz için yapın.

SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİNDE GÜZELLEŞME PLANI

Öncelikle cildinizde eksik olanı yerine koymak, var olanı daha çarpıcı ve etkileyici hale getirmek, cilt kalitesini artırmak için botoks, dolgu, anti-aging bakımı, PRP, mezoterapi, somon DNA’sı, kök hücre uygulaması gibi medikal işlemlerden size en uygun olanı yaptırın.

Sevgililer günü öncesi güzelleşme planı
  

  • Botoks ile ince kırışıklıkları düzeltilmiş daha aydınlık ve dinamik bir görünüm elde edeceksiniz.
  • Dudaklarınızda hacim ve dolgunluk istiyorsanız, 4 gün öncesi ideal. Son dönemde çilek dudaklar, Fransız dudakları, Eros yayı gibi dudak formu seçenekleri öne çıkıyor.
  • Göz altı bölgesine uygulanacak dolgular da daha aydınlık ve ışıltılı bir ifadeye kavuşmanızı sağlayacak.
  • Cildi yenileyen anti-aging bakımlar, PRP, mezoterapi de bugün yapılabilir.

ANTİOKSİDAN BAKIMI

3 GÜN ÖNCESİ: Bir gün önce yapılan işlemler etkisini göstermeye başladı. Ama cildinizin kalitesini de arttırmak gerekli. Öncelikle cildin var olan hasarını gideren, güçlendiren ve canlılığının devamını sağlayan antioksidan bakımı güçlü bir savunma bariyeri oluşturur.

EL VE AYAK BAKIMI

2 GÜN ÖNCESİ: Bugün el ve ayak bakımlarınızı yaptırın. Kuru manikür ve pedikür uygulamasını denemelisiniz. Özel ürünler eşliğinde tırnak etleri yumuşatılıyor ve kendiliğinden çıkması sağlanıyor. Kullanılan ürünlerle el ve ayaklar ihtiyacı olan neme de kavuşmuş oluyor. Günün önemine uygun kırmızı tonları ya da ‘nail-art’ uygulamasıyla minik kalp desenleri güzel bir tercih olabilir.

 

Sevgililer günü öncesi güzelleşme planı
 

MAKYAJ VE SAÇLAR

BÜYÜK GÜN: ‘Makyaj ve saçlar nasıl olmalı?’ sorusunun yanıtı seçtiğiniz kıyafette gizli aslında? İddialı bir gece kıyafetinde, siyah rengin hakim olduğu buğulu gözler ve soft bir cilt makyajı bu gece sizi sade ama aynı zamanda gösterişli yapacaktır. Bu makyajda benim önerim dudakların şeftali tonlarında olması. Saçlarınız uzun ise sade bir topuz, dikkatleri gözlere çekecek, kısa ise yine sade ve doğal dalgalar uygun bir tercih olacaktır.

3 GÜNLÜK BESLENME LİSTESİ

07.00-08.00 ARASI: 500 ml sıcak suyun içine 1 çubuk tarçın atıp yarım yeşil limon sıkın

09.00-09.30 ARASI: 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği + 1 kivi ya da yarım avokado + 5 çiğ badem + 150 gr. yoğurt

10.30- 11.30 ARASI: 750 ml ılık suyun içine 1 çubuk tarçın ekleyin ve yarım limon dilimleyin + 2 hurma

12.00-13.30 ARASI: 250 ml ılık su ve mercimekli salata ya da haşlanmış sebze (el kadar karnıbahar, 1 brokoli, 2 çorba kaşığı ıspanak, 1 parça kereviz/sapı da olabilir.) + yarım limon ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

14.30-15.30 ARASI: 750 ml ılık su içine 15 gr. karbonat (yarım çay kaşığı) + 1 adet yeşil elma

17.00-17.30 ARASI: 750 ml ılık suyun içine 15 gr karbonat (yarım çay kaşığı) + 2 kuru kayısı ve 5 çiğ badem

18.30-19.30 ARASI: 5 çorba kaşığı çiğ nohutu haşlayıp yeşil salataya ilave edin. Üzerine 1 tatlı kaşığı zeyinyağı gezdirip yarım yeşil limonu kabuksuz doğrayın.

21.00-21.30 ARASI: 500 ml sıcak su (1 çubuk tarçın, 1 çay kaşığı rezene ya da ada çayı ilave edin) + 1 greyfurt.

İHA

[fotogaleri=1257]

False