GeriSağlık Selpak parfümleme teknolojisiyle ön yargıları siliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Selpak parfümleme teknolojisiyle ön yargıları siliyor

Selpak parfümleme teknolojisiyle ön yargıları siliyor

Selpak, parfümlü tuvalet kağıdının cilde zararlı olabileceğine yönelik oluşan ön yargıları, özel teknolojisiyle parfümü yaprağa değil rulonun ortasına uygulayarak siliyor. Bu sayede cilde temas etmeyen parfümüyle Selpak Pudra Kokulu Tuvalet Kağıdı hem yetişkin hem de çocuklarda güvenle kullanılabiliyor.

 Selpak, parfümlü tuvalet kağıtlarına karşı olan önyargıları da siliyor. Selpak, parfümlü tuvalet kağıdının cilde zarar verebileceğini, hassas cilde sahip kişiler ve çocuklar tarafından kullanılamayacağını düşünenlerin tuvalet kağıdı alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

Selpak tarafından özel olarak geliştirilen Fresh Center teknolojisi ile parfüm, yaprağa değil tuvalet kağıdı rulosunun iç kısmına uygulanıyor. Bu sayede parfüm cilt ile temas etmiyor. Hassas cilde sahip kişiler ve çocuklar tarafından da kullanılabilen Selpak Pudra Kokulu Tuvalet Kağıdı, aynı zamanda çok beğenilen pudra kokusuyla banyoların havasını değiştirerek ferah bir ortam yaratıyor. 

Dermatolojik olarak test edilen Selpak Pudra Kokulu Tuvalet Kağıdı kendisi ve ailesi için en iyisini isteyenler için gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

False