GeriKişisel Bakım Kimyasal Peeling Gençleştiriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kimyasal Peeling Gençleştiriyor

Kimyasal Peeling Gençleştiriyor

Kimyasal peeling, cildimizi gençleştirmenin yanı sıra güzelleştiriyor da!

Kimyasal peeling; yıpranmış ciltleri tazelemek, parlaklık vermek, sivilceleri, lekeleri gidermek ve genç görünmek için yapılıyor. Dermatolog Dr. Ayfer Aydın, peeling işleminin daha çok hangi bölgelere uygulandığını anlatıyor.

Peeling; gözaltı ve ağız çevresindeki ince kırışıklıklar, yaşlılık belirtileri, sivilceler, çiller ve doğum kontrol ilaçlarının ve gebeliğin neden olduğu lekelerin tedavisinde etkinliğini kanıtlamış bir yöntem.

Sivilce Tedavisi

İlk başta sivilceye neden olan siyah ve beyaz noktacıklar temizleniyor ve ardından solüsyon uygulanıyor. Tekrarlayan peeling işlemi ile hem sivilceler hem de sivilcelerin neden olduğu izlerin tedavisi başarılı bir şekilde sağlanıyor.

Leke Tedavisi

Bu işlemde, peeling solüsyonu yüzde bir kaç dakika bekletiliyor ve nötralize ediliyor. Leke tedavisinde tedaviye eklenen leke açıcı kremler sayesinde daha pürüzsüz bir cilt elde ediliyor.

Cilt Gençleştirme

Peeling işlemi, son derece kısa süren bir işlemdir. Cildi gençleştirmede deri, yağlarından arındırıldıktan sonra seçilen peeling solüsyonuna, yüzde bekletilen solüsyon nötralize ediliyor ve işlem sonrası iyileştirici, yatıştırıcı bir krem ve güneş koruyucu uygulanarak işlem sonlandırılıyor.

İşlem sonrası normal günlük yaşama hemen dönülebilir. Peeling yöntemi, deneyimli hekimler tarafından yapıldığında son derece efektif ve başarılı sonuçlar veriyor.

False