Emine Özge Ayabakan
Emine Özge Ayabakan
Emine Özge Ayabakan

İple yüz germe ve kaş kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Ameliyatsız organik iplerle zamanı tersine çevirebilmek mümkün!

Haberin Devamı

İlerleyen yaşlarda yanaklar ve gıdı bölgesinde sarkmalar olur ve yüz ovalleşir. Yüzümüzdeki bu sarkma ve yaşlılık etkilerini ortadan kaldırmak için botox, dolgu, peeling, dermabrazyon, karbon peeling, lazer tedavileri, radyofrekans gibi pekçok yöntem mevcuttur.

İPLE YÜZ ASMA İŞLEMİ NEDİR?

İple yüz asma işlemi de, bir çeşit gençleştirme yöntemidir. İple yüz germe işlemine, v lift, iple yüz asma tedavisi de denilmektedir. İpler, cilt altındaki dokulara tutunarak yeni kollajen yapımını sağlar ve hasarlı dokuları onarır, cildin gerilmesine ve gençleşmesine neden olur. İplerin etkisi 2-3 yıl sürmektedir.

Altın iple yüz germe işlemi çene hattını düzeltmek, yanak bölgesini hacimlendirme, belirginleştirme, boyun bölgesindeki sarkma, kaş kaldırma, diz, kol sarkmalarını düzeltebilmek amacı ile kullanılır.

Haberin Devamı

İple yüz germe ve kaş kaldırma işlemi nasıl yapılır

ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ NEDİR?

Örümcek ağı estetiğinde, yüz germe uygulanan bölgede hemen etkisini göstermekle beraber beklenen etki 3. ayda başlar, 6. ayda maksimum seviyeye ulaşır ve yaklaşık 3 yıl kadar etkisi sürer. İşlem 30 dakika sürer. Tekrarlanabilir bir uygulamadır. Ağrısız, ciltte bir kesi olmaması ve sosyal hayattan kopma yaratmaması ile tercih edilir.

İple yüz germe işlemleri, hyaluronik asit, botox, mezoterapi ve cilt yenileyici lazer tedavileri ile birlikte yapıldığında daha belirgin, uzun süreli etkinlik sağlanır. Tedaviler arasında iki haftalık süreler olması yeterlidir.

Cildin eski formuna kavuşmasında estetik cerrahiye alternatif olarak ameliyatsız organik iplerle yüz germe işlemi ile zamanı tersine çevirebilmek mümkündür.