GeriKişisel Bakım İfadeniz değişmeden daha genç görünebilirsiniz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İfadeniz değişmeden daha genç görünebilirsiniz

İfadeniz değişmeden daha genç görünebilirsiniz

İfadenizi değiştirmeden 5-10 yıl öncesi halinize geri dönüş yapmak ister miydiniz? İfade eksikliği yaşamadan eskisi gibi gülümseyerek, Doğallıktan ödün vermeden, ifadenizi değiştirmeden, natürelliği koruyarak gençleştirme sağlayan Örümcek Ağı estetiğini, Dr. Gina Moret anlatıyor.

İfadeniz değişmeden daha genç görünebilirsiniz

AMELİYATSIZ BİR ŞEKİLDE CİLDİ DESTEKLİYOR

Cildimizin desteğe ihtiyacı var özellikle de yaz mevsiminin bittiği, yavaş yavaş soğukların başladığı bu mevsimde. İşte Örümcek Ağı Estetiği, cilde ameliyatsız bir şekilde destek verebilen bir mekanizmaya sahip.

İFADE EKSİKLİĞİ YAŞANIR MI?

Öte yandan insanlar yapılan herhangi bir uygulama ile ifade eksikliği yaşama ihtimalinden korkuyorlar. Eskisi gibi gülümseyememek, donuk bir ifadeye sahip olmak, doğaldan çıkmak, yapaya geçiş yapmak da en istenilmeyen mevzular aslında.

CİLT SIKILAŞIYOR, ÇİZGİLER YOK OLUYOR

İfadeniz değişmeden daha genç görünebilirsiniz

Örümcek Ağı Estetiği bunu başarıyor, ifadenizi değiştirmeden 5-10 yıl öncesi halinize geri dönüş yapabiliyorsunuz. Medikal ipler cilt altına örülür örülmez, vücut reaksiyon gösteriyor ve bölgeyi tazelemek için kolajen miktarını artırıyor, kendi biyolojik ağını bu iplerin etrafına örmeye başlıyor. 6 ay içerisinde yerleştirilen ipler erise de bedenin kendi ördüğü ağ baki kalıyor. Diğer taraftan lifting etkisi açığa çıkıyor, cilt sıkılaşıyor, çizgiler yok oluyor ve en önemlisi cilt toparlanıyor.” 

False