Hollywood yıldızlarının tercihiyle cildiniz daha parlak görünsün

Hollywood yıldızlarının tercihi olan Hydrafacial cilt yenileme sistemiyle cildiniz için gerekli olan tüm bakımlar tek seanstta uygulanabiliyor. Bu sistem ile cildiniz parlak ve ışıltılı bir görünüme sahip oluyor.

Haberin Devamı

Her cilt tipine uygun olan Hydrafacial sanıldığı gibi sadece bir temizlik işlemi değildir. Cilt kırışıkları, cilt lekeleri, büyük gözenekler ve akne tedavisinde de iddialı bir tedavidir.

KONTROLLÜ ZARAR VERME!

Hydrafacial, doğrudan dermise müdahale etme şansını verir. Bu sayede yüzeysel değil daha derin bir temizleme ve cildi harekete geçirme şansı elde edilir. Özellikle işlem ile birlikte kolajen artar, cilt yenilemesi gerçekleşir. İşlem sırasında özel içerikli serum ve vakumlama aracılığı ile cildin yüzeyindeki ölü deri rahatlıkla temizlenir.

İĞNESİZ, ACISIZ GÜZELLİK

Hydrafacial, tüm cilt tipleri için gerekli olan nem ve bakım ihtiyaçlarını karşılayan bir “antiaging” bakım sistemidir. İğnesiz, vakumlama yöntemi ile işlem gerçekleştirilir. Kişi hiçbir acı, ağrı hissetmez hatta bir makyaj fırçasının yüzde dolaşması gibi bir his duyar. Cildin problemine göre uygun serumlar kullanılarak ince çizgiler, cilt tonu düzensizlikleri, lekeler tedavi edilir. Aynı zamanda cilde hyaluronik asit, peptidler ve antioksidan içerikli solüsyonlar verilerek cilt korunur daha canlı, aydınlık ve genç görünmesi sağlanır. Cildin durumuna göre vakumlama işlemi 30 dakikaya kadar sürdürülebilir.

Haberin Devamı

CİLDİN TEMİZLENDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ?

İşlem bittiğinde cihazın haznesinde biriken kirli ve ölü deri kalıntıları, cildinizin derinlemesine temizlendiğinin en büyük kanıtıdır.

İşlem tek, çözüm çok

  • Cildin nemlendirilmesi,
  • Leke tedavisi,
  • Cilt tonu düzensizlikleri,
  • Cildin elastikiyetini arttırma,
  • Genişlemiş ve tıkalı gözenek tedavisi,
  • İnce çizgiler ve kırışıklıkların tedavisi,
  • Sivilce tedavisi,
  • Siyah nokta tedavisi,
  • Yağlı ciltler için sebum dengelenmesi gibi çözümler bulunur.

4 AŞAMALI BAKIM

Yüzeysel Temizlik

Cildin en üst tabakasına manuel bir şekilde temizlik işlemiyle başlanır, ardından basit bir peeling uygulamasıyla cilt yumuşatılır.
Derinlemesine Temizlik
Ölü hücrelerin ve cildin ikinci katmanında kalan derilerin dökülmesi için gerekli solüsyonlar kullanılır. Sonrasında bu ölü deriler vakumlama yapılarak ciltten uzaklaştırılır.

Arındırma

Vücuttan uzaklaştırılmış olan ölü derinin tahriş yaratmaması için çeşitli serumlarla cilt yatıştırılır.

Nemlendirme ve serum işlemi

Bu son işlemde pul pul dökülmüş olan cildinizin nemi için gerekli ihtiyaçların giderilip doyurulması sağlanır. Cilt, ışıltısını ve doygunluğunu kazanacak şekilde suyla beslenir.

TEK SEANS YETERLİ OLUR MU?

Kadın, erkek herkese her yaşta uygulanabilen hydrafacial ile ilk seansda gözle görülür bir değişim yaşanır. Bu yöntem ile cilt derinlemesine temizlenir, beslenir, nemlenir, yenilenir. En hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine her mevsimde uygulanabilen bir bakımdır. Tedavi amaçlı uygulamalarda 1 hafta ara ile 4-6 seans uygulanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları