GeriKişisel Bakım Hibrit teknolojisi ile doğal bir dolgu etkisi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hibrit teknolojisi ile doğal bir dolgu etkisi!

Hibrit teknolojisi ile doğal bir dolgu etkisi!

Üst tabakayı yeniliyor, ince kırışıklıklar azaltıyor.

Hibrit enerji teknolojisi, doğal dolgu benzeri sonuçlar sağlayan mini yüz germe etkisi yaratır ve sadece 1 günlük iyileşme süreci ile seanslar sonunda sonuç gözlemlenir. Cerrahi bir operasyonun sağladığı yararları, uygulamaların güvenilirliği ve konforu ile birleşmiş bir işlemdir. Bu benzersiz ve popüler teknoloji hemen ortaya çıkan uzun süreli başarılı sonuçlar elde edilmesine olanak verir. Derideki hyaluronik asit miktarı dolgu uygulaması yapılmadan artar, kolajen ve elastin miktarları yükselir.

NASIL UYGULANIR?

Hibrit enerji teknolojisi, sıcak ve elektriksel görünmez mikro ablazyonu yapısında birleştirir, bu mikro ablazyon bir dizi minik iğneden oluşan steril bir aplikatör ucu yardımıyla deriye uygulanır. Sıcak IMA iğne başlığı orta dermisi hedefleyer, acısız ve kolay biçimde deriye penetre olmasını sağlar. Elektriksel IMA ise seçilen hedef alana termal olmayan bir enerjinin bu minik iğnelerle transferi yoluyla uygulanır. Bu yolla dermise aktarılan enerji mikro düzeyde hasarlar yaparak doğal yara iyileşme sürecini tetikler, bu durumda hasarın deri yüzeyindeki yanıt mekanizması da minimal olacaktır. Sonuçta cilt daha sıkı ve tazelenmiş, kırışıklıklar en aza indirgenmiş ve dermiste doğal bir dolgu etkisi ciddi düzeyde ortaya çıkmış olacaktır.

Hibrit teknolojisi ile doğal bir dolgu etkisi

NE İŞE YARAR?

  • Radyofrekans, galvanik akım ve trifraksiyonel özellikleri ile cildi sıkılaştırıyor.
  • Kollajen artışı sağlıyor.
  • Üst tabakayı yeniliyor.
  • İnce kırışıklıklar azalıyor.
  • Daha sıkı ve parlak bir cildin oluşmasını sağlıyor.

OLUMLU SONUÇLAR KAÇ UYGULAMA SONRASINDA ALINABİLİR?

Doğal bir dolgu etkisi ilk uygulamanın hemen sonrasında görülür ve hissedilir. En iyi sonucu alabilmek için standart uygulama dizisinin tamamlanması önerilir. Uygulamalar ilerledikçe alınan sonuçlar da pekişecektir.

Hibrit teknolojisi ile doğal bir dolgu etkisi

UYGULAMALAR NE KADAR ZAMAN ALIR?

Ortalama olarak bir uygulama 30 dakika sürer. genellikle 4-5 seans uygulanır. 24 saat içinde günlük yaşamınıza dönebilirsiniz.

HERHANGİ BİR İYİLEŞME SÜRECİ GEREKLİ MİDİR?

Uygulama neredeyse hiçbir iyileşme süreci gerektirmez. Uygulama sonrasındaki gün hafif bir kızarıklık, hafif bir şişme ve çok küçük kabuklanmalar ortaya çıkabilir. Ancak bu değişiklikler makyaj ve güneş koruyucu ile rahatlıkla kapatılıp günlük aktivitelere dönülebilir. 

False