GeriKişisel Bakım Göz altı morluklarından kurtulmanız çok kolay!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Göz altı morluklarından kurtulmanız çok kolay!

Göz altı morluklarından kurtulmanız çok kolay!

Göz altı morluklarınız zamanla artmadan önüne geçin!

Yüzün genel estetiğine gölge düşüren, kişilerin olduğundan daha yaşlı ve bitkin gözükmesine neden olan göz altı morlukları, farklı tedavi seçenekleriyle çözümlenebiliyor.

Göz altında beliren koyu halkalar ya da göz altı morlukların, pigmentasyon sorunundan kaynaklandığını belirten Estetik International Sağlık Grubu doktoru Dr. Mustafa Kemal Ataönder, “Zaman içinde gözaltının incelen deri yapısı da bu sorunu tetikler. Evde uygulanabilecek geçici fakat pratik yöntemlerle veya estetik cerrahi ve medikal uygulamalardan yardım alınarak kalıcı olarak bu sorunun önüne geçilebilir” diye konuştu.

GÖZ ALTI MORLUKLARI İÇİN EVDE YAPABİLECEĞİNİZ KREM TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!

Göz altı morluklarından kurtulmanız çok kolay

GÖZ ALTI MORLUKLARINIZDAN KURTULMAK İÇİN YEŞİL ÇAYI DENEYİN!

Göz altı morlukları tedavisi için evde uygulanabilecek yöntemlerin başında kremler ve beslenme geliyor fakat bunlar göz altı morluklarını tedavi etmez, kısa sürede göz altı morlukları tekrar belirir. Çoğu zaman popüler bir kozmetik markanın çıkardığı maske ve göz kremi seri ürünleri de göz altı morlukları için tercih ediliyor. Bu kremler içlerinde beyazlatıcı ajanlar içerirler, uzun vadede faydaları olabilir ama düzenli kullanım şarttır. Fakat cildi tahriş edebilir, ince çizgi oluşumunu tetikleyebilir. Koyu göz halkaları üzerinde doğrudan bir rol oynamıyor olsa da, yeşil çay, avokado gibi besinlerin cilt sağlığına yardımcı oluyor.

[fotogaleri=225]

IŞIK DOLGUSU IŞILDAYAN BİR GÖZ ÇEVRESİ VAAT EDİYOR!

Göz altı morlukları için etkili ve çok daha kalıcı bir yöntemi tercih edenler için ışık dolgusu tedavisi uygulanıyor. Göz altı morluklarına hyalüronik asit içerikli ışık dolgusu yapılıyor. Işık dolgusu en doğal şekilde ve ödemsiz sorunun giderilmesine yardımcı oluyor. Işık dolgusu amino asit, antioksidan, mineral ve vitaminler içerir. Zaten hyalüronik asit bedenimizde doğal olarak bulunan bir yapı, göz altı morlukların sebeplerinden bir tanesi de bu yapının azalmasından kaynaklanıyor. İşte ışık dolgusu azalan nemini kaybeden ve kırışan göz altına tekrar eski formunu kazandırmaya fayda sağlıyor. Işık dolgusu cildin kalitesini arttırıyor, ince çizgileri ve göz altı morluklarını büyük oranda yok ediyor.

[fotogaleri=851]

İHA

False